Salariu uriaş pentru cel care vrea să deguste bomboane

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O companie din Canada, Candy Funhouse, a scos la concurs un post extrem de important. degustător-șef al produselor sale. Mai exact, firma oferă un salariu anual de 78.000 de dolari americani unei persoane dispuse să guste diferite dulciuri, dar și să participe la o serie de întâlniri, toate acestea din confortul propriului cămin, notează CNN.

Mii de candidați au aplicat deja pentru această slujbă, care a fost postată pe Linkedin. Candy Funhouse a fost fondată de patru frați care și-au căpătat pasiunea pentru dulciuri în magazinul de gogoși deținut de părinții lor. Vânzările Candy Funhouse au crescut semnificativ în timpul pandemiei.

Din bomboanele pe care le-au comercializat au reușit să adune 15 milioane de dolari. Din fericire, după cum arată anunțul de angajare, cei care își doresc să guste dulciuri de acasă și să își trimită ideile colegilor din Canada nu trebuie să îndeplinească foarte multe condiții.

Limita de vârstă este de doar cinci ani, dar micuții au nevoie de acordul părinților pentru a munci. Persoana care va obține acest post nu va fi nevoită să guste 117 bomboane și mostre de alte produse în fiecare zi, aproximativ 3.500 în fiecare lună, așa cum sugerau unele postări de pe rețelele sociale.

Compania are 340.000 de urmăritori pe Instagram și trei milioane pe Tik-Tok, inclusiv persoane din clanul Kardashian.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.