S-a dat startul pentru construirea bazei sportive de pe Splaiul Morilor

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Constructorul a început lucrările pentru ridicarea bazei sportive moderne, pe un teren de 76.138 metri pătrați, situat în Splaiul Morilor, în spatele fostei autogări din municipiul Lugoj, județul Timiș.

„Săptămâna aceasta au început lucrările pentru construirea noii baze sportive de la Lugoj, bază sportivă de tip 1, ce cuprinde un teren de fotbal la dimensiune standard, cu nocturnă, cu tribune pentru peste 500 de spectatori, are clădire administrativă și un teren multifuncțional pentru minifotbal, handbal, baschet. Investiția în valoare de aproximativ două milioane de euro, este derulată prin Compania Națională de Investiții și va fi realizată de asocierea Simion Tehno Construct SRL și MGA Structural Enginieers SRL.  CNI a dispus începerea lucrărilor cu data de 6 februarie, iar durata de execuție a acestora este de maxim 9 luni”, a declarat Bogdan Blidariu, primarul interimar al Lugojului.

Proiectul este dezvoltat de Compania Națională de Investiții (C.N.I.) S.A., sub coordonarea Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice, prin intermediul unui protocol încheiat cu Consiliul Local Lugoj. Baza sportivă va include terenuri de fotbal și minifotbal, baschet și handbal, tribune pentru peste 500 de spectatori, o clădire pentru vestiare și birouri, precum și o parcare pentru autovehicule și autocare.

Consilierii locali au aprobat, deja, asigurarea finanțării cheltuielilor pentru racordurile la utilități, precum electricitatea, apa, canalizarea și combustibilul. În plus, Consiliul Local Lugoj s-a angajat să ofere terenurile necesare pentru depozitarea și organizarea șantierului. După finalizarea lucrărilor, Consiliul Local Lugoj va avea responsabilitatea de a întreține și menține baza sportivă pe o perioadă de minimum 15 ani.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.