„Ronțăim smart! Mâncăm sănătos!” la Școala Gimnazială Nr. 2 Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Astăzi a fost o zi specială pentru elevii Școlii Gimnaziale Nr. 2 Lugoj! Chiar dacă cu o întârziere de câteva zile, școala a sărbătorit împlinirea a 41 de ani de la înființare.

În această primă zi de școală, după o vacanță de toamnă neașteptată și cu ocazia acestei sărbătoriri, elevii au găsit pe bănci un cadou dulce, un baton Nutribon, de care s-au îndrăgostit pe loc! Școala noastră, prin d-na directoare Gabriela-Monica Sîrbu, a obținut o sponsorizare a 550 de batoane NUTRIBON de la Transilvania Nuts, câte unul pentru fiecare elev la școlii.

Acest eveniment a fost și punctul de pornire al acțiunii „Ronțăim smart! Mâncăm sănătos!”, activitate în cadrul căreia elevii au discutat despre importanța nutriției în viața noastră, a tuturor.

Transilvania Nuts a pornit afacerea de la pasiunea pentru miezul de nucă, misiunea lor fiind să hrănească, cu produsele lor, atât corpul, cât și mintea. Principalele obiective sunt dezvoltarea brandului Nutribon cu produse inovative, la un raport calitate-preț corect, dezvoltarea de produse marcă proprie, având ca ingredient principal miezul de nucă, provenit din România, pentru a veni în sprijinul producătorilor locali. Pline de miez de nucă, ce îmbunătățește memoria, batoanele cu fructe Nutribon sunt o sursă bogată de fibre, sunt vegane și fără gluten. Calitățile miezului de nucă sunt într-adevăr pozitive atât pentru trup, cât și pentru minte, astfel se recomandă consumul acestuia în mod frecvent.

Mulțumim Companiei Transilvania Nuts pentru bucuria „dulce” care a făcut muult mai dulce revederea cu școala, colegii de clasă și profesorii!

Tilore KORTNER

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.