Românul Florian Munteanu joacă în Creed III, primul film al seriei fără Stallone în rolul lui Rocky Balboa

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe 3 martie este programată lansarea filmului Creed III, în care românul Florian Munteanu își păstrează rolul din precedenta producție și va fi în pielea lui Viktor Drago, fiul personajului Ivan Drago, cel care l-a ucis în urma unui meci de box pe Apollo Creed, tatăl lui Adonis.

Premiera filmului Creed III a avut loc la finalul lui februarie în Mexico City, iar recenziile de până acum au fost bune. Din acest motiv, lansarea internațională este așteptată cu mare interes.

Conform datelor disponibile până acum, acțiunea din acest film de cinema are legătură cu ieșirea din închisoare a unui fost prieten din copilărie a lui Adonis Creed, pugilistul Damian. Imediat, Adonis a simțit că merită să îl provoace în ring, mai ales că pe cei doi îi lega și un conflict mai vechi. Astfel, Adonis trebuie să își pună întreg viitorul în joc pentru a se duela cu Damian.

Rolul lui Adonis Creed este interpretat de Michael B. Jordan, cel care își face și debutul regizoral în această producție recent lansată în cinematografe. Din filmul Creed III mai fac parte Tessa Thompson, Jonathan Majors, Wood Harris, Mila Kent și Phylicia Rashad.

Scenariul este semnat de Keenan Coogler, după o poveste de Ryan Coogler, Keenan Coogler și Zach Baylin. Filmul îi are ca producători pe Irwin Winkler, Charles Winkler, William Chartoff, David Winkler, Ryan Coogler, Michael B. Jordan, Elizabeth Raposo, Jonathan Glickman și Sylvester Stallone.

Cunoscuta publicație britanică The Independent a acordat 4 stele din 5 după premiera Creed III. Carisma lui Michael B Jordan a fost lăudată, la fel și rolul foarte bun făcut de Tessa Thompson.

Sursa citata notează că în sfârșit s-a aflat răspunsul la întrebarea „Poate franciza Rocky să existe fără Rocky?”. „Răspunsul este un da ferm și entuziasmat. Chiar dacă Stallone a rămas din umbră ca producător, a făcut un mare pas în lateral. Nu mai există niciun Rocky aici. Personajele nu pierd timpul să se întrebe unde s-a dus. Continuarea ni-l prezintă pe Jordan făcând un pas în față și având un personaj foarte puternic”, a comentat The Independent.

Stallone poate fi văzut în acest an în The Expendables 4

Chiar dacă nu are un rol în Creed III, fanii îl vor putea vedea în acest an pe Sylvester Stallone în The Expendables 4. Lansarea filmului de acțiune este programată pe 22 septembrie, iar producția are un buget de 100 de milioane de dolari. Pe lângă Stallone, din distribuție mai fac parte Jason Statham, Megan Fox, 50 Cent, Randy Couture, Andy Garcia și Dolph Lundgren.

Franciza The Expendables este și ea una de top. Debutul s-a făcut în 2010, iar apoi au mai apărut alte filme, iar interesul pentru producția ce va apărea în toamnă este semnificativ. Însă din această franciză au apărut și alte producții, cum ar fi două reviste de benzi desenate, ce poartă numele The Expendables și The Expendables Go To Hell.

A fost lansat și un joc video, cu numele The Expendables 2 Videogame, care a avut recenzii foarte bune. Iar cei pasionați de jocuri de casino au la dispoziție în secțiunea NetBet pacanele un slot de cinci stele, dezvoltat de compania StakeLogic. Acesta are numele Expendables New Mission Megaways, iar printre simboluri regăsim personajele din primul film, în frunte cu Sylvester Stallone și Dolph Lundgren. Grafica a fost și ea apreciată de utilizatori, astfel că a intrat rapid în topul preferințelor utilizatorilor primului operator licențiat de ONJN din țara noastră după schimbarea legislației.

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.