România pe harta mișcării mondiale de protest împotriva restricțiilor: Piața Universității, astăzi, ora 15:00

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Proteste pentru Libertate au loc în peste 40 de state sâmbătă, 20 martie 2021, revendicarea principală a acestei mișcări planetare fiind încetarea de îndată a corona-restricțiilor excesive și ilegale, precum și încetarea suprimării iraționale a vocilor care le contestă.

Manifestanți din peste 40 de țări se vor aduna sâmbătă, 20 martie 2021, într-un miting mondial pentru Libertate în care vor cere restabilirea respectării drepturilor omului. Organizatorii acestei mișcări mondiale vor lua atitudine pentru apărarea a (cel puțin) 5 libertăți fundamentale: libertatea de exprimare, libertatea de mișcare, libertatea de alegere, libertatea adunărilor publice și libertatea sănătății.

Pe plan local, Starea de Libertate convoacă al doilea mare miting de protest din această primăvară, invitându-i pe cetățeni să se alăture pentru a manifesta împotriva obligativității vaccinării, împotriva discriminărilor bazate pe neacceptarea măștilor și a vaccinurilor Covid, împotriva măsurilor draconice impuse în școli și împotriva prelungirii la infinit a stării de alertă. Startul protestului se va da sâmbătă la ora 15:00 în Piața Universității.

„România cere restaurarea stării de libertate!

Pe 20 martie este ziua protestelor mondiale împotriva restricțiilor pandemice. Acest lucru este o premieră istorică, fiind pentru prima oară când un protest se organizează simultan în peste 40 de țări ale lumii.

România participă și ea la această mișcare prin Grupul Civic Starea de Libertate care organizează în București, sâmbătă 20 martie 2021, de la orele 15:00, un miting autorizat, la fântâna de la Facultatea de Arhitectură din Piața Univerității. De acolo se va merge spre parcul Izvor, pentru mitingul final. Este un protest pașnic.

Starea de alertă a devenit, în mod ilegal, stare permanentă. La adăpostul ei se desfășoară afaceri uriașe în vreme ce drepturile și libertăţile cetăţenești sunt călcate în picioare iar HoReCa, ce a mai rămas din economie și micii producători sunt aduși în stare de faliment.

Pentru ambele evenimente (Universitate – Izvor) Starea de Libertate are avizele de la Primăria Capitalei.

De ce l-am organizat și de ce ieșim la protest:

  • Împotriva obligativității vaccinării și a manipulării consimțământului în legătură cu Obligativitatea poate îmbrăca forme indirecte: condiționări la locul de muncă, la școală, la accesul în diverse insitutuții sau la diferite evenimente;
  • Împotriva oricărei discriminări bazate pe vaccinare sau pe purtarea măștii;
  • Împotriva purtării măștii la școală de către copii, mai ales în timpul orelor de sport;
  • Împotriva restricțiilor impuse de prelungirea continuuă și neconstituțională a stării de alertă.

Ne vedem în Starea de Libertate in Piata Universității!!, a transmis Starea de Libertate prin comunicat remis publicației noastre

Videoclipul mitingului SDL este aici:

https://www.facebook.com/StareaDeLibertate/posts/247944993673877

Videoclipul WorldwideDemonstration este aici:

https://www.youtube.com/watch?v=41hUDv0yh9c

#wewillALLbethere canal Telegram:

https://t.me/wwrallyRomania

grup Telegram:

https://t.me/wwrallyRo

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.