Rochiile pentru bărbați, un nou trend despre care se vorbește după Paris Fashion Week

Moda este un domeniu în continuă dezvoltare care nu încetează să ne uimească de la o zi la alta. Iar cel mai nou trend despre care se vorbeşte după Paris Fashion Week sunt rochiile prezentate de bărbaţi.

Da, bărbaţi îmbrăcaţi în rochii lungi haute-couture. Este elementul folosit de tot mai multe case de modă în prezentarea noilor colecţii. Iar succesul este garantat, măcar din punctul de vedere al promovării.

Industria modei înfloreşte de la un an la altul şi trendurile vin fie sub forma unui prilej de bucurie pentru cei curajoşi, dornici să experimenteze, fie ca un duş rece pentru conservatorii declaraţi.

Despre texturi, nuanţe, modele şi croieli vorbesc designerii şi modelele care, umăr lângă umăr formează o echipă. Gucci a lansat o rochie pentru bărbaţi în încercarea de a lupta cu stereotipurile toxice care modelează identitatea de gen masculină.

Rochia este confecţionată din bumbac sută la sută, are broderie, nasturi, panglică şi se vinde cu 1.700 de lire sterline. Potrivit gigantului modei, rochia în carouri, care poate fi „îmbrăcată peste blugi denim rupţi”, vine în „culori delicate si reflectă ideea de fluiditate pregătită pentru prezentarea de modă din sezonul Toamnă-Iarnă 2020”.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Fii primul care își dă cu părerea!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.