Richard Clayderman, concert spectaculos la Timișoara

Share Button

Richard Clayderman revine în România în 2017 pentru a celebra femeia de-a lungul unui turneu care se va desfăşura sub semnul iubirii şi sensibilităţii.

De Ziua Femeii, The Prince of Romance, cum este supranumit artistul francez Richard Clayderman, va asigura coloana sonoră a unei primăveri romantice. Richard Clayderman va începe turneul cu un concert spectaculos în Timişoara, la Sala Sporturilor Constantin Jude (Olimpia), pe 6 martie, ora 19.30.

Intrat în Cartea Recordurilor cu titlul de “cel mai de succes pianist din toate timpurile”, Richard Clayderman creează o fascinantă poveste de iubire cu fiecare concert pe care îl susţine.

Acordurile perfecte de pian, compoziţiile de excepţie care l-au făcut celebru şi carisma pe care o revarsă asupra publicului se îmbină desăvârşit în concertele sale, generând o stare de graţie care învăluie spectatorii.

Richard Clayderman va fi acompaniat, în turneu, de Camerata Regală.

Accesul publicului se va face începând cu ora 18.30. Biletele, de trei categorii (150 lei, 200 lei şi 250 lei) se găsesc la casele de bilete ale sălilor de spectacole şi online, pe eventim.ro, bilete.ro, myticket.ro, bilet.ro.

Cu o carieră excepţională, Richard Clayderman este, după 40 de ani, un artist în continuă dezvoltare, pentru care spectaculosul nu are limite.

A înregistrat peste 1200 de melodii, vânzări de peste 150 de milioane de copii de discuri, iar muzica sa are puterea de a emoţiona orice generaţie.

AL PRESS

 

739

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.