REWE România a deschis al 178-lea magazin Penny Market, la Făget

Share Button

Penny Market ajunge la 178 de magazine în RomâniaPlanul de extindere al REWE România continuă cu deschiderea celui de-al 178-lea magazin din țară. Începând cu 3 august 2016, locuitorii din Făget, județul Timiș, se vor bucura de un nou magazin Penny Market, pe strada Lugojului, nr. 31. Acesta este cel de-al șaptelea  magazin deschis de către companie în județul Timiș.

Cu o echipă formată din 14 angajați, noul magazin are o suprafață de 1040 mp, format Future Store, și asigură 80 de locuri de parcare.

Design-ul modern și elegant al magazinului oferă clienților o experiență nouă datorită organizării diferite a categoriilor de produse. În plus, magazinul le pune clienților la dispoziție articole mereu proaspete, selecționate cu atenție zi de zi.

Chiar la intrarea în magazin, clienții sunt întâmpinați cu o varietate de legume și fructe. Mai mult, Penny Market le oferă și o gamă largă de specialități de panificație și patiserie. În fiecare moment al zilei, clienții beneficiază de soluții proaspete și accesibile prin selecția de produse special gândită pentru ei și au la îndemână o varietate de lactate și brânzeturi, carne proaspătă și o gamă largă de pește și mezeluri la prețuri atractive.

Noul magazin le aduce clienților și articole disponibile în variantă vrac, care pot fi găsite atât la raioanele cu dulciuri și snacks-uri, cât și în zona cu produse congelate.

Una dintre atracțiile principale, produsele non-food, se regăsesc în prima parte a magazinului, într-un decor modern și elegant.

Noul magazin Penny Market din Făget va fi deschis de luni până sâmbătă, între orele 7.30 și 22.00, iar duminica între orele 8.00 și 20.00.

Despre Penny Market

Penny Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Alături de cele 178 de magazine Penny Market, grupul REWE mai operează în România 8 magazine XXL Mega Discount.

Nicolae SILADE

742

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.