Reţeta săptămânii / Sote de legume

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Ingrediente (2 porții): 200 g șuncă, 400 g ciuperci mici, 100 g unt, 4 roșii, 1 ardei gras, 3 cepe verzi, busuioc uscat, sare, piper.

Preparare: Se opăresc roșiile și se decojesc. Se taie jumătăți. Se spală ciupercile și se taie jumătăți. Ardeiul gras se taie fâșii. Se încinge untul și se pun ciupercile. După 5 minute se adaugă toate legumele, se presară busuioc uscat și se pune sare și piper după gust. Se fierb pe foc moderat, până scad. Se taie șunca, cubulețe și se adaugă la final. Se pune tocănița pe farfurii și se ornează cu ceapă verde tăiată rondele.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.