Remedii naturiste pentru constipaţie

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Constipaţia este o afecţiune care se manifestă printr-un tranzit intestinal problematic. Scaunul este de obicei dur și uscat, ceea ce face dificilă motilitatea intestinală. Principalele cauze ale constipației sunt un stil de viață sedentar, lipsa fibrelor din alimentaţie, hidratarea inadecvată și unele afecțiuni medicale.

Problema poate afecta copii, adulţi, vârstnici în aceeași măsură. Persoanele care suferă de constipație nu manifestă doar disconfort şi balonare, în organismul acestora se acumulează toxine în cantităţi impresionante care pot afecta sănătatea ficatului şi aspectul tenului.

Există mai multe laxative naturale care pot ajuta la ameliorarea constipației, precum Herbolax, Polygemma Intestine Detoxification sau ProCombo. Toate sunt suplimente alimentare naturale pe bază de plante cu efect laxativ şi de reechilibrare a florei intestinale. Se pot administra simultan într-o schemă de terapie bine pusă la punct de Farm. Anca şi Adrian Ienin.

Cum scapi de constipaţie cu produse de la o farmacie naturopată

Deja am menţionat produsele de care ai nevoie şi, dacă te întrebi cum scapi de constipaţie cu ajutorul acestora, iată ce ai de făcut:

  • Herbolax – trebuie să iei două tablete seara, înainte de culcare sau, în cazurile de constipaţie severă, dimineaţa, imediat după trezire;
  • Polygemma Intestin Detoxifiere – se administrează de 3 ori pe zi câte 3 ml în apă, cu cel mult 10 minute înainte de masă;
  • ProCombo – se ia o tabletă la masa de prânz.

Cu ajutorul acestui tratament constipaţie, normalizarea scaunului se va realiza după 7 zile, rezultatele fiind de durată.

Tratament laxativ naturopatic pentru constipaţie

Tratamentul şi schema terapeutică descrisă mai sus sunt un remediu naturopatic foarte eficient. Aceste laxative pentru constipaţie, nu au efecte secundare şi nici nu creează dependenţă. Herbolaxul este bazat pe o combinaţie de plante care au efect laxativ şi stimulează motilitatea intestinală. Polygemma Intestin Detoxifiere reechilibrează flora intestinală şi, mai mult, reduce inflamaţiile şi infecţiile intestinale, reglând tranzitul intestinal şi normalizând scaunul. ProCombo este un prebiotic şi un probiotic natural care contribuie la refacerea microbiotei intestinale, menţinând rezultatele pe termen lung şi în mod natural.

Pe lângă acest tratament natural pentru constipaţie, este recomandat să consumi mai multe alimente bogate în fibre, să faci mişcare regulat şi să te hidratezi corespunzător. Adoptând un stil de viaţa sănătos şi urmând schema de terapie cu aceste trei produse, în cel mult o săptămână poţi scăpa definitiv de constipaţie.

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.