[Galerie FOTO] Regal baschetbalistic! „Cupa Primăverii”, la a XIII-a ediție

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Baschetul este unul dintre cele mai răspândite sporturi de echipă din lume; se caracterizează prin finețea, precizia și fantezia exercițiilor tehnice și tactice, prin talia înaltă și calitățile fizice deosebite ale sportivilor, toate acestea implicate într-o luptă sportivă care pretinde spirit de echipă și de sacrificiu, inteligență și rezistență nervoasă.

Lugojul este unul dintre orașele în care baschetul pentru cei mici este la mare cinste, Asociația Probaschet Lugoj pregătind generații de viitori sportivi de performanță.

Sâmbătă, 27 mai 2023, a avut loc la Sala Sporturilor „Lavinia Miloșovici”, a XIII-a ediție a Concursului Regional Cupa Primăverii la baschet, proiect al Școlii Gimnaziale Nr. 2 Lugoj, înscris în Calendarul Activităților Școlare și Extrașcolare al ISJ Timiș, pentru anul școlar 2022-2023, la poziția 257, coordonat de d-na prof. Elena Bratu.

Competiția a reunit echipe din județele Arad, Caraș-Severin și Timiș, echipe formate din elevi ai claselor primare. Prin frumusețea meciurilor și lupta pentru medalie, micuții baschetbaliști au oferit un adevărat regal sportiv. Ca urmare a măiestriei baschetbalistice, clasamentul a arătat astfel:

Locul I – ACS Ciocan Cristina Reșița

Locul al II-lea – Școala Gimnazială Nr. 2 Lugoj / ACS Probaschet Lugoj

Locul al III-lea – ACS Baschet Club Best Arad

Locul al IV-lea – MP Sport Timișoara

În pauzele dintre meciuri, atmosfera a fost întreținută de trupa de dans Venus de la Clubul Copiilor Lugoj, condusă de d-na prof. Delia Murariu. Pe parcursul activității, părinții, adevărați susținători ai micilor sportivi au participat la diverse concursuri cu premii, cel mai spectaculos fiind meciul de baschet demonstrativ susținut de echipa Oldboys Lugoj.

Mulțumirile se îndreaptă către cei care s-au implicat în organizarea și buna desfășurare a acestei competiții, devenită un eveniment așteptat în rândul celor iubitori de baschet, în special partenerilor  SC Kuhntop SRL, SC Nicomi Lugoj, Mondial Villeroy&Boch Group SA, Asociația Părinților „2 în general” Lugoj și CSM Lugoj, care au asigurat premierea câștigătorilor cu medalii, cupe, diplome, tricouri personalizate și premii speciale.

Tilore KORTNER

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.