Record mondial la Grand Gala Romanian International Dance Cup 2022

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Clubul SPORTIM DANCE TIMISOARA (condus de Emanuel Jebeleanu si Andreea Jebeleanu) a reusit in acest weekend, prin organizarea GRAND GALA ROMANIAN INTERNATIONAL DANCE CUP 2022, sa scrie istorie pe plan mondial.

Cu un numar impresionant de participanti din peste 27 tari din lume, cele mai importante categorii din eveniment, au fost un real succes.

Sambata 26.11.2022, WORLD OPEN LATIN a resit sa adune la start foarte multe perechi din topul mondial, peste 24 de tari participante, plus 10 arbitrii din 10 tari diferite, astfel pentru prima oară in lume, s-a realizat cel mai mare punctaj WDSF ranking al unei competiții de gen din ISTORIA DANSULUI SPORTIV MONDIAL, locul 1 = 816 puncte WDSF ranking, cu un coeficient de 2,55.

Duminica 27.11.2022, WORLD OPEN STANDARD, a depășit așteptările avand 19 tari participante, peste 10 perechi din topul mondial și 10 arbitrii din 10 tari diferite, coeficientul WDSF ranking fiind 2,2 cu 704 puncte WDSF ranking pentru locul 1.

Speram ca toți oficialii s-au simțit excepțional făcând parte din acest imens succes, felicitări tuturor participanților și antrenorilor prezenți.

Dorim sa mulțumim FEDERATIEI Mondiale de dans sportiv, FEDERATIEI ROMANE DE DANS SPORTIV pentru tot sprijinul si toata increderea pe care am primit-o in tot parcursul nostru.

Mulțumiri nemăsurate MINISTERULUI SPORTULUI, instituțiilor județene și locale, CONSILIULUI JUDEȚEAN TIMIS și  PRIMĂRIEI MUNICIPIULUI TIMISOARA, prin CENTRUL DE PROIECTE AL MUNICIPIULUI TIMISOARA, care in fiecare an sprijină dansul sportiv de performață.

Ne mândrim cu faptul ca an de an parteneri și sponsori ni se alătura in demersul nostru de a susține și promova practicarea sportului de performanta.

Deasemenea, mulțumirile noastre se îndreaptă către marea familie de părinți implicați din cadrul clubului SPORTIM DANCE TIMISOARA, fără de care nu am fi reușit sa realizam acest eveniment cu atenție la fiecare detaliu.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.