Raul Cătinaș urcă din nou în ring. Primul meci va fi la Torino

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Raul Cătinaș, kickboxerul lugojean, a anunțat cu entuziasm revenirea sa în ring. Următorul său meci va avea loc la Torino.

„Cu mare bucurie vă anunț că voi urca din nou în ring și voi lupta în gala MO Fighting Show din Torino, pe data de 21 octombrie. Acest eveniment va avea loc la Pala Gianni Asti (Pala Ruffini)”, a spus sportivul.

Raul Cătinaș a ținut să mulțumească organizatorului evenimentului, Mihai Oana, pentru invitație, precum și tuturor românilor din Italia pentru interesul deosebit de a-l vedea într-un meci desfășurat în Italia.

„Pe parcursul pregătirii mele pentru acest meci important, voi fi aproape de voi și voi împărtăși momente din pregătirea mea”, a adăugat el.

În prezent, Raul se află în Timișoara, unde va începe prima parte a pregătirilor la Clubul Knock Down Timișoara. Ulterior, va continua pregătirea în Olanda, la Clubul ARJ Trainingen. Raul Cătinaș este un luptător român la categoria grea în kickboxing. Până în prezent, el a participat la 49 de meciuri, dintre care a câștigat 41. Dintre acestea, 33 au fost obținute prin knockout. A suferit 8 înfrângeri. (D. G.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.