Lugojeanul Raul Ambruş este preşedintele tinerilor liberali timişoreni

Share Button

Tinerii liberali din Timișoara și-au ales președintele: Raul Ambrus, de 26 de ani, membru al PNL de la 18 ani, absolvent al Universității Politehnica, Facultatea de Inginerie și Management, actualmente doctorand în anul II. Cei doi prim-vicepreședinți ai TNL Timisoara au fost aleși Cristian Miclaus și Mirel Telteu. Biroul de conducere cuprinde 25 de tineri, echipă formată din medici rezidenți, farmaciști, ingineri, IT-iști etc.

“Scopul meu este ca, prin acțiunile pe care le vom face, să readucem plăcerea tinerilor de a veni la partid și de a se implica în acțiunile Tineretului Național Liberal. Doar împreună putem să contribuim cu succes la recâștigarea implicării tinerilor în politică”, a fost mesajul lui Raul Ambruș pentru colegii săi.

Alegerile pentru președinția organizației județene a TNL Timiș și pentru președinția Organizației Femeilor Liberale din Timișoara au avut loc sâmbătă, 14 octombrie. În funcția de președinte al TNL Timiș a fost ales Cosmin Șandru, iar la OFL Timișoara, mandatul de președinte va fi exercitat de Daniela Mariș.

AL PRESS

1106

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.