Lugojeanul Raul Ambruş este preşedintele tinerilor liberali timişoreni

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Tinerii liberali din Timișoara și-au ales președintele: Raul Ambrus, de 26 de ani, membru al PNL de la 18 ani, absolvent al Universității Politehnica, Facultatea de Inginerie și Management, actualmente doctorand în anul II. Cei doi prim-vicepreședinți ai TNL Timisoara au fost aleși Cristian Miclaus și Mirel Telteu. Biroul de conducere cuprinde 25 de tineri, echipă formată din medici rezidenți, farmaciști, ingineri, IT-iști etc.

“Scopul meu este ca, prin acțiunile pe care le vom face, să readucem plăcerea tinerilor de a veni la partid și de a se implica în acțiunile Tineretului Național Liberal. Doar împreună putem să contribuim cu succes la recâștigarea implicării tinerilor în politică”, a fost mesajul lui Raul Ambruș pentru colegii săi.

Alegerile pentru președinția organizației județene a TNL Timiș și pentru președinția Organizației Femeilor Liberale din Timișoara au avut loc sâmbătă, 14 octombrie. În funcția de președinte al TNL Timiș a fost ales Cosmin Șandru, iar la OFL Timișoara, mandatul de președinte va fi exercitat de Daniela Mariș.

AL PRESS

Despre admin 6535 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.