Radu Paraschivescu lansează la Lugoj cartea “Am fost cândva femeie de onoare şi alte povestiri”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Biblioteca Municipală Lugoj, Editura Humanitas Bucureşti şi English Pub Lugoj au din nou onoarea de a organiza la Lugoj, sâmbătă, 15 iulie 2017, de la ora 19.00, în primitorul spaţiu de la English Pub Lugoj – Colţul de Cultură, o nouă întâlnire literară şi de suflet cu binecunoscutul şi îndrăgitul scriitor, realizator TV, eseist, traducător şi jurnalist Radu Paraschivescu, cu ocazia lansării cărţii de proză scurtă – povestiri autobiografice – „Am fost cândva femeie de onoare şi alte povestiri”, apărută recent la Editura Humanitas din Bucureşti.

Prezintă Simona Avram și Cristian Ghinea.

Volumul “Am fost cândva femeie de onoare şi alte povestiri” semnat de Radu Paraschivescu a fost lansat în 27 mai 2017, în premieră, în cadrul Salonului Internaţional de Carte BOOKFEST 2017 de la Bucureşti, apoi la Timişoara şi în alte oraşe din ţară.

Despre cartea Am fost cândva femeie de onoare şi alte povestiri” se spune că: “îl dezvăluie pe Radu Paraschivescu în ipostaza celui care se uită înapoi şi simte – uneori tandru, alteori năprasnic – nevoia confesării” şi că “toate cele 13 povestiri care formează volumul sunt autobiografice, primind din partea autorului o doză de literaturizare, anumite modificări, anumite înflorituri, după cum spune chiar el, dar şi parfumul nostalgiei”.

În 7 martie 2014, tot la English Pub Lugoj, scriitorul Radu Paraschivescu a avut o dublă lansare de carte: „Maimuța carpatină” şi De la Waters la Similea”, ambele cărţi apărute la Editura Humanitas din Bucureşti, în 2013.

Şi în acest an, întâlnirea de la Lugoj cu scriitorul Radu Paraschivescu se va încheia cu o sesiune de fotografii şi autografe.

Adriana WEIMER

 

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.