PSD Timiș acuză Consiliul Județean Timiș că face turism pe bani publici

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Zilele acestea, are loc expoziția mondială Dubai 2020, unul dintre cele mai mari târguri de turism, servicii și tehnologie. Fiecare țară sau regiune își prezintă ofertele turistice și comerciale. Județul Timiș și Timișoara au un stand dedicat promovării.

Reprezentanții PSD sunt de părere că „acțiunea a fost folosită de către președintele CJ Timiș, Alin Nica, care a transformat delegația oficială într-o excursie de plăcere, pe banii contribuabilului timișean.

Ceea ce putea fi un bun prilej de promovare a județului Timiș ca un real punct de atracție turistică și a municipiului Timișoara ca viitoare capitală europeană a culturii în anul 2023, la expoziția mondială de turism organizată în Dubai, s-a dovedit a fi un fiasco, dar… și o luxoasă vacanță.

La standul județului Timiș nu au venit nici vizitatori, nici oficiali, ci doar cei câțiva români prezenți la eveniment, expunerea fiind nesemnificativă.

O vacanță de toată frumusețea, decontată de către Consiliul Județean Timiș, desfășurată prin „bunătatea” domnului președinte Alin Nica, adică pe mulți, foarte mulți bani publici.

Și pentru că nu s-a bucurat singur de această vacanță în Dubai, îl invităm pe președintele CJ Timiș, să ne spună, cu ”subiect și predicat”, câți bani a cheltuit și de cine a fost însoțit.

Dar cel mai important, să binevoiască domnia sa să explice care a fost rezultatul acestei promovări – cum probabil, numai dânsul putea să o valideze – cu magicieni și maneliști cum nu a mai văzut Dubaiul, cu materiale promoționale de o calitate de „tipar în garaj” și cu o prezentare mediocră și nereprezentativă nouă, bănățenilor.

Timișenii au dreptul să cunoască cum s-au cheltuit banii publici alocați pentru această deplasare”, au transmis, vineri, reprezentanții PSD Timiș.

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Despre admin 6534 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.