Protest în pas cu moda. Tricouri cu mesaj, expuse la Casa Artelor

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O expoziție inedită își găsește loc la Casa Artelor, în galeria Pygmalion, vreme de 3 săptămâni. Florin Arhire aka Florinakkis își pune semnătura pe un nou proiect inedit. Păstrând linia neconvențională a suportului pe care expune, Florinakkis ne surprinde data aceasta cu… tricouri! Tricouri-suport pentru personajul central al acestei expoziții: mesajul.

”Mesajele scrise sunt o nouă formă de a transmite, în mod silențions, dar extrem de vulcanic, situații, probleme, realități. Ele denotă solidaritate, propun schimbare și îndeamnă la rezistență. Dacă aceste mesaje devin voci și comportamente în sfera publică, lumea noastră ar fi în mod cert altfel. Din 3 martie, 1 % se contopeste cu restul de 99 % pentru că demersul vizual propus mine susține contopirea “noi” vs. “voi”. Ne trezim, deci, și intrăm într-un univers al mesajelor acide, puternice, susținute de asocieri între lumi pe care le credeam paralele”, spune Florinakkis.

Artistul spune start exercițiului-provocare pentru ochi și minte vineri, 3 martie, de la ora 18. Expoziția rămâne deschisă până în 21 martie.

AL PRESS

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.