Propuneri de evenimente găzduite de Casa Artelor în anul 2018

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Direcția Județeană pentru Cultură Timiș pune și în anul 2018, la dispoziția creatorilor, patru spații din cadrul Casei Artelor: Galeria de artă Pygmalion, sala StudioArt, Caffe Klapka și Curtea cu castan.

Astfel, DJCTimiș lansează un apel instituțiilor culturale, artiștilor independenți și organizațiilor nonguvernamentale să formuleze propuneri de activități culturale desfășurate în perioada ianuarie – decembrie 2018 și găzduite de Casa Artelor.

Cei care doresc să organizeze expoziții, spectacole, lansări de carte etc în oricare dintre cele 4 spații trebuie să completeze un formular online (formularul îl găsiți la adresa aici) și, în cazul expozițiilor, să trimită prin email și un portofoliu de 10 lucrări,  în format pdf sau jpg, ca atașament (max.20Mb) pe adresa: casa.artelor.tm@gmail.com.

Solicitările vor fi trimise începând din 6 noiembrie 2017. Lista cu propunerile acceptate va fi făcută publică în 4 decembrie 2017 pe site-ul DJC Timiș www.culturatimis.ro.

Adresa la care găsiți formularul este: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeyVdTJlA-IXdK4UbIXx5FnpHUh-u6x4lzu_oJ6iE-eeVJE6w/viewform?c=0&w=1

casa-artelor-2017

AL PRESS

Despre admin 6667 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.