Proiect Erasmus+ la Tomești. Asociația „Action for People” a adus laolaltă tineri din Turcia, Bulgaria, Franța și Egipt

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

După multe provocări din cauza pandemiei, proiectul Erasmus+ „Healthy lifestyle means happier life!”, al Asociației Action for People din Tomești, a mai făcut un pas înspre realizare, când liderii tinerilor participanți au venit în România pentru întâlnirea de organizare VPA (Advance Planning Visit). Au fost prezenți lideri din România, Turcia, Bulgaria, Franța și Egipt.

«Întâlnirea a avut ca scop punerea la punct a obiectivelor și a activităților proiectului și vizitarea locului unde se va desfășura acesta. Locația și împrejurimile de la Tomești i-au încântat pe toți, fiind un loc potrivit pentru proiectul nostru despre o viață sănătoasă și echilibrată,proiect care va dura 8 zile.

Împreună am stabilit programul astfel încât să fie potrivit pentru schimbul de tineri și în conformitate cu tema proiectului. Partea cea mai distractivă a fost stabilirea meniului – în fiecare zi meniul va fi diversificat, specific gastronomiei celor cinci țări participante.

Ne bucurăm că am avut ocazia să facem posibilă această întâlnire, în ciuda provocărilor venite din partea restricțiilor legate de COVID, însă este o lecție despre „Orice este posibil atunci când îți doresti sa faci ceva, și faci ceea ce ține de tine, în limita permisibilului, pentru a-l realiza”», au precizat reprezentanții Asociației Action for People din Tomești.

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.