Programul de internship al Poștei Române, un succes!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Programul de internship al Poștei Române a cunoscut un succes remarcabil, iar parcursul Adei Bărbulescu este dovada vie a acestui triumf. De la stadiul de intern în cadrul Departamentului Transformare Digitală, Ada a devenit creierul digital din spatele ultimei reușite a Companiei: Portalul imobiliar al Poștei Române. 

Primul program de internship plătit al Poștei Române, demarat în vara anului trecut, a adus tineri cu un vibe fresh și o aplecare extraordinară către cunoașterea cât mai profundă a tot ceea ce înseamnă gestionarea resurselor și contribuirea la inovarea serviciilor a celui mai important angajator în domeniul serviciilor poștale și de curierat din România. Noua generație de lideri se formează sub ochii colegilor noștri, entuziasmați și ei de noua generație ce vine curajos din urmă.

Pentru Ada lucrurile au decurs firesc, fiind o tânără inteligentă și în același timp, atentă la nevoile celorlalți. A urmat 4 luni de internship, timp în care a demonstrat că poate contribui la procesul de digitalizare și modernizare prin ideile noi și implicarea ei, astfel că a obținut un loc în Companie. În două luni și jumătate de la angajare, ea a creat de la zero portalul imobiliar al Poștei Române, platforma online care facilitează închirierea a sute de spații comerciale, apartamente, birouri și terenuri ale Poștei Române, disponibile în toată țara.

A fost primul ei proiect important: ,,Mi s-a propus, ca un task special, să realizez platforma imobiliară a Companiei, de la zero. Era ceva nou pentru mine, nu mai făcusem niciodată. Mi s-a părut un proiect mare și de impact, așa că l-am luat ca pe o provocare. M-am documentat, am căutat cele mai bune soluții din domeniu, softuri, am făcut ore întregi de cercetare, de analiză de business a tuturor site-urilor de imobiliare, am urmărit să văd ce funcționalități au, care sunt bunele practici, astfel încât să avem cea mai complexă variantă din sfera asta”, ne-a povestit Ada.

Acum, platforma imobiliare.posta-romana.ro funcționează cu succes, iar Ada este mândră de realizarea ei. Ea lucrează, în prezent, la un proiect pe care l-a propus chiar în perioada internshipului. 

În scurt timp, Compania se pregătește să dea startul celui de-al doilea program de internship. Resursa umană este vitală pentru funcționarea exemplară a Poștei, fiecare angajat concentrându-se pe propriile taskuri, cu responsabilitate și profesionalism. 

,,Primul program de internship a reprezentat pentru Companie un pas esențial în investiția strategică în capitalul uman. În următorii 10 ani, Poșta Română se va confrunta cu o schimbare de generație semnificativă, având în vedere că aproximativ 15.000 de angajați se vor apropia de vârsta pensionării. Este crucial să atragem un număr cât mai mare de tineri talentați, cu cunoștințe avansate în tehnologia informației și domeniul economico-financiar, pentru a asigura continuitatea și inovația în era digitală„, a menționat Valentin Ștefan, directorul general al Poștei Române.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.