Program normal la ghișeul de înmatriculări din Timișoara. Centrul din Lugoj rămâne încă închis

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

La aproape o lună după ce programul Compartimentului de Înmatriculări din Timișoara a fost dat peste cap, de luni s-a revenit la programul normal. Biroul de înmatriculări din Lugoj rămâne încă închis.

„Începând de luni, 19 iulie, activitatea la ghișeele de înmatriculări a revenit la normal, fiind preluate dosarele de înmatriculare din data curentă, conform programărilor”,

a anunțat Prefectura Timiș.

Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări definitive, radieri și autorizații provizorii este de la 8 la 15.30. Programul de lucru cu publicul pentru eliberarea documentelor este în intervalul 8.30 – 15.

Biroul de Înmatriculări din Lugoj rămâne momentan închis, transmite aceeași sursă.

Vă reamintim că în 14 iunie zece agenți de poliție de la S.R.P.C.I.V. – Compartimentul Înmatriculare și Evidență a Vehiculelor Rutiere Timișoara, au fost chemați la serviciu pentru a participa la un seminar pe teme de anticorupție, organizat de Direcția Generală Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Timiș.

În momentul în care s-au adunat, cei de la DGA i-au anunțat că urmează să fie duși, de fapt, la audieri, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș, într-un dosar de luare de mită în formă continuată. Nouă polițiști au fost arestați preventiv pentru 30 de zile. Anchetatorii spun că, în numai patru luni, polițiștii ar fi primit mită de 384 de ori. În total, ar fi strâns aproape 100.000 lei.

A fost și criză de personal la înmatriculări, au fost chemați din concediu, iar alții au fost aduși din Arad și Bihor.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.