PROFI a oferit pachețele surpriză elevilor din clasa pregătitoare

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Timișoara, 12 septembrie 2016 –  PROFI este alături de copii și multora dintre cei care merg pentru prima dată la școală le-a oferit cu drag azi pachețele cu rechizite, după ce a încheiat săptămâna trecută adăugând rețelei trei noi magazine la Oltenița, Păltinoasa și Săvârșin.

Prezent la festivitatea de deschidere a anului școlar în peste 15 unități de învățământ din Timișoara, Bacău, Cluj-Napoca, Iași, Constanța, Craiova și Oradea, PROFI a împărțit peste 2500 de astfel de pachețele surpriză de care se bucură acum tot atâția elevi din clasa pregătitoare.

Cu nerăbdare și curiozitate, ei au descoperit plastilină, creioane colorate, caiete și blocuri de desen, trecând astfel mai ușor peste emoțiile primei zile de școală. Din pungulițe nu a lipsit nici mărul, simbol al unei vieți pozitive, al unor obiceiuri sănătoase care se pot dobândi încă din copilărie.

Acțiunea face parte din campania PROFI iubește sănătatea!, un proiect amplu prin care PROFI investește în programe de sănătate și prevenție, atât pentru propriii angajați, cât și pentru publicul larg.

Cât privește magazinul deschis joia trecuta în format Loco în comuna Păltinoasa, el se află pe strada Principală, nr. 423, fiind cel de-al 15-lea magazin din județul Suceava, cu o suprafață totală de 356,68 m2, din care sala de vânzări este de 250 m2.

Tot în format Loco funcționează și noul magazin din comuna Săvârșin, județul Arad. Situată pe strada Principală, nr. 253B, unitatea are o suprafață totală de 375 m2, cu o suprafață de vânzări de 255 m2.

Deschis în format Standard, magazinul din localitatea Oltenița, județul Călărași se află pe Bulevardul Republicii, nr. 18, având o întindere totală de 695,82 m2. Suprafața de vânzare măsoară 503 m2.

Cu peste 10.000 de angajați, PROFI totalizează acum 442 de unități în 215 localități din toate județele și municipiul București, fiind rețeaua de retail cu cea mai mare extindere geografică din România.

AL PRESS

Despre admin 6589 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.