Profesorul de sport Andrei-Caius Neamțu candidează pentru Consiliul Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Andrei-Caius Neamțu, în vârstă de 33 de ani și născut în Lugoj, este profesor de sport și instructor de înot. A absolvit gimnaziul la „Școala Generală nr. 4” și liceul „Iulia Hasdeu”, iar apoi a urmat cursurile Universității Naționale de Educație Fizică și Sport din București, continuându-și studiile la Universitatea de Vest din Timișoara.

A devenit cunoscut în viața politică a Lugojului ca un candidat independent, angajat să rămână fidel promisiunii sale de a lucra pentru comunitate.

„Am profesat la Făget, Lugoj, Buziaș și Timișoara, iar în prezent sunt instructor de înot în Caransebeș, fiindcă la Lugoj, din păcate, nu avem un bazin didactic dedicat acestui sport.

Acum patru ani am avut curajul să vin singur printre voi și să îmi prezint programul. E foarte ușor să candidezi de pe o listă de partid. Să te ascunzi după numele partidului și să nu îți asumi responsabilitatea pentru ceea ce promiți.

Eu am decis să ies în fața lugojenilor singur și să propun proiecte pe care să mă angajez că le voi face. Nu sunt perfect, dar împreună, cu ajutorul dumneavostră, vom putea să avem multe realizări în orașul nostru”, spune Andrei-Caius Neamțu, candidat independent pentru Consiliul Local Lugoj.

Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.