Primarul Alexandru Claudiu Buciu este invitat la dezbaterile pentru stabilirea politicii urbane a României

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În ultimii ani s-a lucrat intens la Prima Politică Urbană a României, un proiect coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, după prevederile Noii Cărți de la Leipzig.

Alexandru Claudiu Buciu, Primarul Municipiului Lugoj, a fost invitat să participe la Urban Talk-ul organizat de Urbanize HUB, pe cel de-al patrulea pilon al politicii urbane: Orașe Bine Guvernate. Alături de Urbanize HUB, evenimentul este organizat și moderat de Banca Mondială și participă și:  Vasile Jurca – Primarul Orașului Petrila, Szablocs Szilveszter – Viceprimarul Municipiului Târgu Secuiesc, Ciprian Ciucu – Primarul Sectorului 6 al Municipiului București Adina Vințan – Expert Dezvoltare Urbană.

Această întâlnire se va desfășura în format online, Miercuri 17 Noiembrie 2021 de la ora 11:00 și poate fi urmărită accesând următoare pagină: https://fb.me/e/Z8Jm0rbW

În continuare regăsiți pagina unde puteți urmări mai multe episoade din cadrul acestei campanii aici și aici.

UrbanizeHub este o comunitate de experți, o platformă colaborativă, un HUB de idei, opinii, proiecte și știri despre orașe inteligente şi dezvoltarea urbană sustenabilă.

Scopul nostru este acela de a crea o comunitate de oameni responsabili, specialişti în diverse domenii, interesați și implicați în discuțiile despre evoluţia oraşelor.

Pe UrbanizeHub, lideri globali şi oameni cu viziune vorbesc despre modurile în care oraşele pot deveni mai prietenoase şi le pot oferi locuitorilor o calitate a vieții cât mai bună.

Despre admin 6425 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.