Primăria va avea o nouă organigramă, iar o parte din șefi vor rămâne fără funcții

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

♦ Reorganizarea serviciilor și direcțiilor Primăriei Lugoj se va încheia până la sfârșitul lunii martie, a anunțat primarul Claudiu Buciu. Edilul-șef spune că la finalul procesului, Primăria va avea o nouă organigramă, care, pentru unii, va duce la pierderea funcțiilor și chiar a locurilor de muncă.

„Până acum nu au plecat foarte mulți, maxim cinci. Vor mai pleca și alții, pentru că va urma o reorganizare. Nu cred că reușim până la sfârșitul lunii februarie, însă până la finalul lunii martie vom face reorganizarea. Am reanalizat activitatea birourilor, vor fi alte structuri create, vor fi realocări de atribuții și o parte din personal nu se va regăsi în noua organigramă. Încă nu pot să vă dau o cifră, prefer să vă spun la momentul când știu exact. Toate instituțiile Primăriei vor trece prin această reorganizare. Modul cum au funcționat până acum, a fost unul deficitar, care nu îndreaptă Lugojul spre progres”,

a declarat Claudiu Buciu. Primarul Lugojului spune că o parte din schimbări îi vizează pe șefii de servicii, unii fiind detașati pe aceste funcții.

♦ Pe de altă parte, Primăria Lugoj are dificultăți în găsirea unor persoane calificate, pe care să le angajeze în urma concursurilor organizate. Primarul Claudiu Buciu spune că doritori există, însă nivelul de pregătire este sub cel admis în posturile vacante.

„Interesul este crescut, dar calitatea participanților este scăzută, pentru că pregătirea lor a fost sub cerințele noastre și vom relua concursurile”, spune Buciu.

La începutul lui martie, Primăria scoate la concurs posturile pentru Biroul finanțări, unde sunt șapte locuri, dintre care unul pentru șef de birou, restul de execuție.

„Căutăm oameni tineri, inteligenți, care să vină să lucreze în primărie, cărora le asigurăm pregătire profesională, cursuri de instruire. Salariile nu sunt cele mai grozave, însă încercăm să compensăm prin celelalte condiții”,

a mai spus Claudiu Buciu pentru Lugojeanul.ro.

Nicolae SILADE

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.