Primăria Făget a depus, în cadrul PNRR, 4 proiecte, în valoare de 15.931.612,77 lei

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Chiar dacă orașul castanilor și-a schimbat de mult înfățișarea și s-ar părea că nu mai este nimic de făcut pentru înfrumusețarea lui, edilii locali se străduiesc în continuare să găsească noi soluții pentru modernizare și pentru îmbunătățirea vieții cetățenilor.

Recent, administrația locală din Făget a depus, în cadrul PNRR, componenta C10 – Fondul Local, patru noi proiecte, cu o valoare totală de 15.931.612,77 de lei.

Marcel Avram, primarul orașului Făget, ne-a declarat:

„Astăzi am depus, în cadrul PNRR, componenta C10-Fondul Local, 4 proiecte, cu o valoare totală de 15.931.612,77 lei, după cum urmează:

♦ „Reabilitare Energetică Moderată a clădirii Școală și Direcțiune a Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget”, cu o valoare totală de 4.020.940,12 lei.

♦ „Reabilitare Energetică Moderată a clădirii Cămin P+3E a Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget”, cu o valoare totală de 4.474.584,65 lei.

♦ „Reabilitare Energetică Moderată a Casei de Cultură Făget”, cu o valoare totală de 2.757.952,52 lei.

♦ „Asigurarea infrastructurii pentru transportul verde în orașul Făget – realizarea de piste pentru biciclete la nivel local”, proiect prin care vor fi construiți 4 km de piste pentru biciclete pe raza orașului Făget, cu o valoare totală de 4.678.135,48 lei.

Tot în cadrul acestor proiecte, vor fi montate și 6 stații de încărcare pentru mașini electrice.

Adresez, și pe această cale, mulțu-miri atât Consiliului Local (consilieri locali + secretar general Valentina Sita), pentru implicare și promptitudine, cât și echipei din primărie, coordonată de Silviu Dumitrescu și Dănuț Stoian.

Perioada de implementare a proiectelor este de maxim 20 de luni”.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.