Prima zi din luna martie a adus soare și mărțișoare la Lugoj

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Luna martie a debutat cu soare la Lugoj. Și dacă avem soare, nu pot să lipsească tarabele cu mărțișoare. Printre multitudinea de exponate, îți atrag atenția mărțișoarele artizanale confecționate de artiști deja consacrați acestui gen.

Alexandra Pricop surprinde și anul acesta cu originalitatea și creativitatea bine cunoscute.

„Anul acesta, pentru a veni în ajutorul publicului lugojean, am ales să facem livrări la domiciliu în mod gratuit! Ca de obicei, decorațiunile tematice sunt diverse, foarte multe dintre acestea fiind modele unicat.

Coronițele și aranjamentele cu motive de sărbători rezistă o lungă perioadă de timp, deoarece folosim elemente de înaltă calitate. Ele pot reprezenta un cadou trainic și autentic pentru orice persoană dragă, de orice vârstă.

Culorile ce predomină sunt roșu, auriu, verde, roz pudră, alb. Acestea sunt asortate cu nuanțe de sidef și alte accesorii elegante. Decorațiunile noastre, bogate în aspect, mereu vor fi o alegere frumoasă atunci când vine vorba de a oferi.

Pe de altă parte, lumânările parfumate Artisanal Pourigs din această perioadă cuprind o gamă variantă de lumânări parfumate decorative (con de brad, figurine tip brazi, lumânări cu flori și portocale), dar și lumânări naturale din ceară de soia în parfumuri de portocale, scorțișoară, măr dulce.

Toate lumânările disponibile se pot  vizualiza pe pagina de Facebook și comanda pe pagina de website www.artisanalpourings.ro sau telefonic la 0770.897.753, iar noi ne vom asigura ca toate comenzile să fie onorate la timp, împachetate și pregătite de cadou”, ne-a declarat Alexandra Pricop.

Dan TIMARU

Despre admin 6350 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.