Prietena ta își serbează în curând ziua de naștere? Verifică ce să-i cumperi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Găsirea unui cadou interesant pentru o prietenă apropiată este o adevărată provocare. Ar trebui să fie ceva foarte creativ, dar și practic în același timp. Ar trebui să fie ceva care să arate bine și, în același timp, să fie dovada că îți cunoști prietena mai bine decât oricine altcineva. Ce să-i cumperi? Cum să o surprinzi?

Poate o nouă poșetă?

Probabil știi deja, că niciodată nu ai prea multe genți. Întotdeauna vei avea nevoie de una nouă. Dacă vine vorba de poșete, acestea sunt practice și estetice în același timp. Prin urmare, alegerea lor ar fi perfectă în acest context. Având în vedere multitudinea de modele, tipurile și dimensiunile disponibile, îți poți permite o anumită creativitate în alegere.

Poate un clutch elegant? Sau poate o geantă pe care să o poți lua la cumpărături? Sau poate o geantă practică pentru servici? Există multe posibilități, așa că poți găsi cu ușurință o geantă de mână care să cucerească inima prietenei tale. Cu siguranță știi că gențile sunt disponibile într-o varietate de culori și materiale. Este bine să cunoști gusturile prietenei tale îndeajuns de bine încât să știi ce i s-ar potrivi în garderobă. Dacă nu ai o idee anume, atunci ar trebui să te concentrezi la culori și modele universale și atemporale – negru, bej și nuanțele de maro vor fi întotdeauna la modă și pot fi asortate la multe stilizații. Nu-ți fie rușine să înnebunești și tu. Dacă îți place un model de geantă mai special la prima vedere…există șanse mari ca acesta să fie un cadou perfect pe care prietena ta nu îl va uita și se va gândi la tine cu drag de fiecare dată când poartă acea geantă neobișnuită.

Propria zonă de relaxare

Dacă prietena ta are un stil de viață activ și este adesea stresată, îi poți pregăti o surpriză pentru a o ajuta să se relaxeze. Acestea pot fi săruri de baie, lumânări pentru aromoterapie sau o saltea de masaj. Există multe posibilități, pentru că, după cum știi, zona de relaxare acasă are multe nume. Ca și cadou de ziua de naștere, îi poți oferi prietenei tale un halat de baie moale și măști de față pe care le poate aplica în timp ce stă întinsă confortabil pe canapea și se relaxează după o zi lungă. Lumânările aromoterapeutice o pot pune într-o dispoziție bună și o pot calma în orice moment. Aceasta este o idee pentru o după-amiază perfectă, iar tu poți fi autoarea acesteia.

Cartea autorului preferat

Sau poate că autorul preferat al prietenei tale a publicat recent o carte nouă? Dacă da, va fi cadoul perfect pentru ziua ei de naștere. Interesant este că uneori cu ocazia premierei se vând copii cu autograful autorului, care au o valoare excepțională pentru fanii săi. Dacă prietena ta are deja toate cărțile la care visează, poți încerca să-i oferi autograful autorului sau vreun gadget legat de seria de cărți publicate. În cazul gadget-urilor, într-adevăr ai de unde alege. Ce e interesant – poți pune un astfel de gadget într-o geantă și astfel să combini două cadouri diferite.

Despre admin 6443 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.