Președintele CJ Timiș propune relansarea economică după starea de urgență

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Președintele Consiliului Județean Timiș Călin Dobra a postat un video pe Facebook în care vorbește de un program de relansare economică a județului după încheierea stării de urgență – 15 mai.

„Lansez astăzi un program de revigorare a economiei timișene, pe care l-am numit OcroTIM”,

a spus Dobra într-un video postat pe Facebook.

Acest program vizează opt sectoare de activitate – agricultură, mediul de afaceri, sănătatea, infrastructura, asistența socială, turismul, cultura și mediul.

„Fermierii noștri au nevoie de sprijin, iar noi îi vom susține. Mediul de afaceri din județ trebuie să repornească motoarele, iar autoritățile trebuie să fie alături de companiile timișene. Sănătatea publică trebuie ocrotită, iar Consiliul Județean Timiș se va implica în mod substanțial. Vom susține și mai puternic proiectele de infrastructură, în drumuri, rețele de apă și canalizare. Vom veni cu măsuri concrete în domeniul asistenței sociale pentru ca instituțiile de ocrotire socială și beneficiarii lor să se simtă mai protejați în perioada următoare. Vom ajuta sectorul turistic să revină cât mai repede. Vom oferi soluții cu activitatea culturală și vom manifesta o grijă sporită față de mediul înconjurător. Prin programul OcroTIM ne propunem ca Timișul să revină din punct de vedere economic și social la nivelul lunii martie”,

a spus Dobra, care este de părere că autoritățile centrale și locale și-au asumat măsurile de combatere a pandemiei și de protejare a cetățenilor, iar acum tot ele trebuie să se ocupe de relansarea economică.

„Autoritățile locale și centrale, Consiliul Județean Timiș, primăriile, Guvernul României sunt chemate să ghideze relansarea prin alocări concrete de fonduri pentru județul nostru. Până atunci trebuie să ne bazăm pe noi înșine”,

este de părere Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.