Premiile literare ”Constantin Buiciuc”, ediția a IV-a

Share Button

Primăria Municipiului Lugoj, Casa de Cultură Municipiului Lugoj, Colegiul Național ”Iulia Hasdeu” și Școala Gimnazială de Muzică ”Filaret Barbu” organizează în zilele de 21 și 22 octombrie 2016, cea de a IV-a ediție a Premiilor literare ”Constantin Buiciuc”.

Manifestările vor debuta vineri, 21 octombrie, ora 17, la Casa Brediceanu, cu o conferință susținută de Simion Dănilă: ”Nietzsche și muzica”, cu participarea profesorilor și elevilor de la Școala Gimnazială de Muzică ”Filaret Barbu”, urmată de o expoziție de carte și o conferință de presă cu participarea muzicienilor Florin Paul, Dana Giovaninetti și Christophe Giovaninetti.

Sâmbătă, 22 octombrie, ora 10, va avea loc la Primăria Lugoj o întâlnire a participanților cu primarul Francisc Boldea. De la ora 17, la Teatrul Municipal ”Traian Grozavescu”, va avea loc spectacolul literar-muzical ”Brahms – Nietzsche”, susținut de Florin Paul, Dana Giovaninetti și Christophe Giovaninetti, cu participarea actorului Doru Iosif.

Ziua se va încheia cu decernarea Premiilor literare ”Constantin Buiciuc”. Organizatorii evenimentului sunt prof. Petru Madroane, prof. Anca Murariu și prof. dr. Dorin Murariu. (N. S.)

premiile-constantin-buiciuc-1a

577

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.