Premierea câștigătorilor concursului „Eminescu, un vis în așteptare”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, Filiala U.Z.P.R. ,,Valeriu Braniște” Timiș și Editura DDP – David Pres Print Timișoara, împreună cu Asociația Cultural Umanitară ,,Luceafărul de Vest” Timișoara, au lansat,  în premieră, în luna august 2021, în spațiul cultural-artistic românesc: proiectul cultural ,,Eminescu, un vis în așteptare”.

Perioada de implementare: 05.08 – 31.10.2021, cu termen de finalizare, premii și prezentarea antologiei ,,Eminescu, un vis în așteptare”, cuprinzând lucrări  ale participanților (poezie, proză, reportaj, volum de debut, eseu, teatru, epigramă etc.), la 25 ianuarie 2022, în Sala festivă a Consiliului Județean Timiș. Premierea va avea loc pe zone.

În data de 29 ianuarie 2022, la Cercul Militar al Batalionului 183 Artilerie Mixtă  „General Ion Dragalina” Lugoj, de pe strada Nicolae Bălcescu, nr. 4, la ora 14.00, va avea loc festivitatea de premiere a partipanților pe zona de vest la Concursul Internațional de Creație Literar-Artistică, ,,Eminescu, un vis în așteptare”.

Nicolae TOMA

Despre admin 6574 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.