Prelungește viața telefonului tău cu accesorii de protecție înalt calitative

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Evoluția tehnologică a acaparat atenția celor ce doresc să țină pasul cu noile tendințe din domeniu, mai ales cu cele mobile. Astfel, achiziționarea unui smartphone la ora actuală nu mai reprezintă un moft, ci o necesitate, având în vedere diversitatea de aplicații pe care le utilizăm zi de zi și care au menirea de a ne face viața mai ușoară.

Investim sume tot mai consistente de bani în acest scop, dar odată cu inflația prețurilor, scade și capacitatea telefoanelor inteligente de a oferi randament îndelungat, mai ales din punct de vedere fizic. Orice neatenție poate rezulta într-un display spart, carcasă fisurată etc. Care este soluția cea mai potrivită în oricare dintre aceste situații? La această întrebare Stifler deține cele mai potrivite răspunsuri. Accesând pagina stifler.ro, utilizatorii vor avea acces la o gamă variata de huse de protecție și accesorii mobile, destinate să prelungească viața telefoanelor, indiferent de marca sub care acestea au fost produse.

Varietatea de produse destinate protejării smartphone-ului propusă de Stifler

Frica de a nu găsi modelul potrivit de husă, spre exemplu, pentru un anumit model de telefon îi însoțește pe cei care investesc o sumă destul de consistentă de bani în acest sens și, mai ales, persoanele care desfășoară diverse activități fizice care l-ar supune permanent riscului de accidentare.

Stifler pune la dispoziția tuturor celor interesați o gamă vastă de huse, disponibilă pe categorii, astfel ca fiecare să se poată orienta mai ușor după produsul dorit.

Husa de protecție vine în mai multe variante, în funcție de o serie de  caracteristici ale acesteia.

  • Funcțiile pe care le îndeplinește

Din acest punct de vedere, clientul se poate orienta după acea husă care răspunde cel mai bine nevoilor sale. Astfel există alternative multiple de huse: anti alunecare, anti amprenta, anti praf, anti zgarieturi, design, design tip oglinda, Clear view, rezistent la șocuri, rezistent la căzături.

  • Materialul din care este confecționată

Poate fi vorba de combinații de: aluminiu, cauciuc, policarbonat, polipropilenă, poliuretan etc. După preferințe, rămâne la alegerea clientului să facă alegerea cea mai potrivită.

Mai nou pe piață și în cadrul magazinului stifler.ro au apărut husele ce includ și o baterie externă. În funcție de marca și modelul telefonului, acestea pot fi comandate de pe pagina menționată la prețuri accesibile. Aceasta a fost realizată în mod deosebit pentru a preungi durata de viață a conversațiilor telefonice importante, dar și pentru confortul utilizatorilor. Per ansamblu acestea vin sub un design stilat și unic, precum și alături de un bonus de performanță, constând în baterie.

Care sunt factorii de care depinde viața telefonului?

Nu orice produs pe care îl oferă piața va asigura protecția deplină a dispozitivului mobil. Sunt câteva criterii după care utilizatorii trebuie să se ghideze în acest sens. Iată care sunt cei mai importanți dintre aceștia.

Calitatea produsului – dacă o husă nu este confecționată după criteriul calității, în acest caz nici protecția pe care o va oferi nu va fi una rentabilă. Așadar, un accent deosebit trebuie să fie pus pe materialele utilizate. Atunci când acestea sunt durabile și rezistente, și smartphone-ul va avea o durată de viață prelungită.

Diversitatea – este mai mult un criteriu ce ține de alegerea magazinului cel mai potrivit. Cu toate acestea, nu este însă unul de neglijat. Spre exemplu, utilizatorii din mediul online aleg produsele oferite de Stifler pentru că vin într-o varietate de modele, fiind astfel accesibile pentru toate categoriile de persoane. Începând de la cele mai simple astfel de accesorii și până la modelele ce deja depășeșc așteptările prin partea de estetică, având un design aparte.

Prețurile – în general utilizatorii se orientează după produse ieftine deoarece achiziționarea dispozitivului mobil a fost costisitoare. Aceasta este poate una dintre principalele greșeli pe care aceștia le fac. Este deosebit de important ca soluția de protecție să se ridice la un anumit nivel de calitate și în mod clar o husă ieftină, de o calitate precară nu va răspunde nevoilor în măsura în care ar trebui.

Ne-am referit până în momentul de față la rolul husei și la tot ce ține de aceasta. De asemenea, un element important în prelungirea duratei de viață a telefonului îl constituie folia. Disponibilă în variante multiple, atât în cadrul magazinului www.stifler.ro, cât și a diverselor centre de specialitate, aceasta reușește să ofere o protecție performantă dispozitivelor, în funcție de caracteristici.

Având în vedere toate aspectele mai sus menționate, rămâne așadar la alegerea utilizatorului care va fi alegerea cea mai rentabilă pentru protejarea dispozitivului mobil, ca durată de viață să îi fie prelungită considerabil.

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.