Ploaia a amânat acțiunea de curățenie „Let’s Do It, Romania”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Vremea urâtă a amânat acțiunea de curățe-nie „Let’s Do It, Romania” programată în mai multe județe, inclusiv în județul Timiș, cu ocazia Zilei de Curățenie Națională din 17 septembrie 2022.

Voluntarii care s-au înscris pe site-ul https://letsdoitromania.ro pentru a lua parte la acțiunile de curățenie au fost anunțați că evenimentul s-a amânat și că va avea loc în data de 24 septembrie 2022.

„În dimineața zilei de 17 septembrie, ne-am trezit cu o ploaie torențială și am hotărât, de comun acord cu grupul coordonatorilor din România, să amânăm acțiunea pentru protejarea copiilor.

Cum vremea din 24 septembrie 2022 se anunță frumoasă, cu precipitații în proporție de doar 5 %, întâlnirea va avea loc sâmbătă, la ora 9:00, pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor din Lugoj, unde se vor împărți mănuși și saci menajeri”, a spus coordonatorul acțiunii în Timiș, Alexandru Szilagy.

Din 2009 până în prezent, în cadrul Zilei de Curățenie Națională, peste două milioane de voluntari au luat parte la acțiunile „Let’s Do It, România!” desfășurate la nivel național.

  Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.