Percheziții la Fârdea. Polițiștii au descoperit o armă artizanală, cartușe și o capcană din metal pentru mamifere mari

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Polițiștii orașului Făget și cei din cadrul Secției 10 Rurale Făget au depistat o armă confecționată artizanal, mai multe cartușe cu alice, două lanterne pentru braconaj și o capcană din metal pentru mamifere mari, în urma unei percheziții efectuate pe raza comunei Fârdea.

În cursul zilei de ieri, în baza autorizaţiei emise de Judecătoria Făget, poliţiştii orașului Făget și cei din cadrul Secției 10 Rurale Făget au efectuat o percheziție domiciliară pe raza comunei Fârdea.

În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, de 44 de ani, ar deține la domiciliu arme confecționate artizanal.

În urma percheziției, de la domiciliul bănuitului au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor o armă confecționată artizanal, mai multe cartușe cu alice, două lanterne pentru braconaj și o capcană din metal pentru mamifere mari.

Bunurile ridicate au fost predate Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase în vederea expertizării.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului. (A. P.)

Despre admin 6439 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

1 comentariu

  1. Nici chiar asa „În fapt, poliţiştii s-au sesizat din oficiu…”
    Politistii s-au sesizat primind „un pont”.
    De la un vecin ori alt consatean.
    NB,
    capcana, se vede, are vechime mare. Daca ar putea vorbi, ar spune multe 😛

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.