Pentru bredicenişti, noul an şcolar semne bune are

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Colegiul Național „Coriolan Brediceanu” Lugoj continuă să modernizeze baza materială, în vederea începerii noului an școlar în condiții cât mai bune. Pe lângă lucrările curente de igienizare, s-a urmărit şi dotarea cabinetelor de informatică cu calculatoare cât mai performante.

„Suntem extrem de mândri de rezultatele elevilor noştri la concursuri şi Olimpiada de Informatică sau TIC şi – mai ales – de procentul ridicat de elevi la Universitatea Politehnică din Timișoara sau la universități tehnice de prestigiu din Anglia și Danemarca. De aceea, după cele 15 calculatoare primite săptămâna trecută de la firma Autoliv, joi 31 august, școala noastră a fost sponzorizată cu încă 10 calculatoare de către firma S.C.L.C. Electronic SRL, reprezentată de Ioan Covaci, căruia îi mulțumesc în numele elevilor și cadrelor didactice pentru sprijinul acordat”, a declarat prof. dr. Ioan Aurelian Sima, directorul prestigiosului colegiu lugojean.

În felul acesta, elevii de la clasele de informatică  și nu numai sunt întâmpinați în noul an școlar cu o sală de calculatoare complet renovată și dotată.

,,Astfel, dorim să încurajăm performanța și orientarea elevilor din clasele terminale spre universități de referință, în spiritual tradiției liceului, care a format o galerie de excepție de personalități din toate domeniile tehnice”, a continuat directorul colegiului.

Mircea ANGHEL

Despre admin 6698 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.