Pe 24 septembrie, facem curățenie în toată țara!

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Let`s Do It, Again! Pe 24 septembrie, facem din nou curatenie in toata tara intr-o singura zi!

Ne unim din nou fortele, pentru a cincea oara! De data aceasta, si Republica Moldova va face curatenie in aceeasi zi, iar Romania sustine echipa de organizare de la Chisinau.

Alaturi de Ministrul Mediului, Apelor si Padurilor, Cristiana Palmer Pasca, am lansat noua Zi de Curatenie Nationala. Avem, de aceasta data, si sprijinul Guvernului Romaniei, iar domnul Prim-Ministru Dacian Ciolos a demonstrat ca este un Doer si a participat la actiunea de curatenie desfasurata in Parcul Natural Vacaresti. Totodata, aceasta zi este posibila datoria partenerului national Kaufland Romania.

Asadar, te asteptam alaturi de noi! De astazi, am dat start la cartare. Vom identifica mormanele de deseuri cu ajutorul aplicatiei „Let`s Do It, Romania!”, pe care te invitam sa o descarci gratuit din AppStore sau Google Play Store. Daca esti cartator harnic, poti castiga premii eco si cool, in valoare totala de 5000 de euro: aparate foto, acumulatori solari, telefoane mobile, trotinete electrice, ghiozdane, accesorii pentru drumetii. Regulamentul competiției se găsește pe www.letsdoitromania.ro.

Insa nu vom vorbi despre curatenie si deseuri numai pe 24 septembrie. Luna septembrie va fi Luna Curateniei in Romania. Impreuna cu Ministerul mediului, Apelor si Padurilor, lansam o campanie de educare a romanilor cu privire la deseuri, prin intermediul unor evenimente dedicate in toata tara.

Iata datele cheie pentru Ziua de Curatenie Nationala „Let`s Do It, Romania!”:

18 iulie – 30 august – stabilirea echipelor locale de organizare – (daca vrei sa coordonezi proiectul la nivel local, angajam coordonatori – Detalii aici )

18 iulie –5 septembrie – cartarea mormanelor de deșeuri prin intermediul aplicației „Let`s Do It, Romania!”

1 august – start înscrieri la Ziua de Curățenie Națională pe www.letsdoitromania.ro

5 septembrie start alocare mormane de pe Harta Deșeurilor pe www.letsdoitromania.ro

Let’s Do It, Again!

lets do it 004

Despre admin 6661 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.