Pațania unor hoți care au încercat să jefuiască o bancă

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

În cartierul Aurelio, din Roma, o bandă de hoți săpa un tunel, probabil pentru a jefui o bancă din apropiere, dar podeaua magazinului pe sub care săpau s-a prăbușit peste ei, unul rămânând prins sub malul de pământ.

Trei persoane suspectate de implicare au fost audiate de carabinieri, unele dintre ele având antecedente penale. Doi dintre ei au fost prinși de carabinieri când ieșeau printr-o gură de canal.

Magazinul respectiv a fost recent închiriat de patru bărbați, doi din Roma și ceilalți doi din regiunea Campania pentru a începe o activitate comercială neidentificată.

De fapt, grupul a început să sape un fel de tunel subteran, pentru a da o spargere, probabil la o bancă din apropiere, dar din cauza prăbușirii unei părți a pavimentului un membru al bandei de hoți a rămas blocat sub pământ.

„Ajutați-mă, scoteți-mă de aici”, ar fi strigat bărbatul de la o adâncime de 6 metri. Pompierii au săpat un tunel paralel pentru a putea ajunge la bărbatul blocat sub pământ căruia i-au fost furnizate oxigen și hrană lichidă de către personalul sanitar.

Pe strada respectivă, unde se află două bănci și un oficiu poștal, au avut loc în ultima perioadă mai multe furturi din apartamente. În final, pompierii au reușit să îl scoată viu la suprafață după 8 ore de la producerea accidentului.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.