Partidul Național Conservator Român: Proiecte de dezvoltare și modernizare pentru Lugoj: anveloparea blocurilor, zonă de agrement pe Malul Timișului, decongestionarea traficului și dezvoltarea economică

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Alexandru Sîrbescu – Votează poziția 10 pentru Consiliul Județean

MALUL TIMIȘULUI (TIMIȘ RIVERSIDE HEAVEN). Prin proiectul președintelui Filialei Timiș al Partidului Național Conservator Român – Timiș, Alexandru Sîrbescu, candidat la Consiliul Județean Timiș de pe poziția 10, se vor atrage fonduri europene pentru a dezvolta un proiect de anvergura pe malul Timișului. Dorim o zonă de agrement și de relaxare, cu localuri, pistă de biciclete, cinema în aer liber și zone de divertisment diverse. Această investiție o să fie cea mai mare din istoria Lugojului. 

Elena-Viorica Danciu – Votează poziția 9, în data de 9 iunie, pentru o 9 schimbare

ANVELOPAREA BLOCURILOR este un proiect de importanță majoră de care Lugojul are nevoie de mulți ani și în care municipalitatea trebuie să se implice pentru a veni în sprijinul lugojenilor. În acest scop, compartimentele de specialitate ale primăriei, alături de primar și cu suportul europarlamentarului Cristian Terheș, vor căuta cele mai optime soluții pentru accesarea de fonduri prin programele existente. Sumele alocate vor fi folosite pentru realizarea la timp și în bune condiții a lucrărilor.

TRAFICUL LUGOJEAN va fi decongestionat în mai multe faze: eliberarea tuturor benzilor de circulație carosabilă prin îndepărtarea autoturismelor parcate ilegal sau abandonate pe banda întâi; crearea de noi sensuri giratorii în zonele cu risc crescut de aglomerare; reorganizarea trecerilor de pietoni pentru siguranța traficului pietonal; crearea și monitorizarea pistelor de biciclete; semaforizarea inteligentă prin butoane de trecere pentru pietoni în zonele necesare; încurajarea traficului cu autobuzul prin crearea mai multor rute în oraș și pentru satele aparținătoare; realizarea unui nou pod de trafic auto peste Timiș.

DEZVOLTAREA ECONOMICĂ a Lugojului se va realiza prin atragerea de investitori pentru deschiderea unui mall modern; deschiderea mai multor lanțuri de magazine alimentare în diverse zone ale orașului; atragerea brandurilor renumite precum McDonald’s și KFC, pentru ca lugojenii să nu mai fie nevoiți să se deplaseze la Timișoara.

CENTRUL ISTORIC al Lugojului va fi modernizat, păstrând specificul istoric al zonei, de la Ceasul Electric până la str. Bucegi și până la gară.

DIVERTISMENTUL lugojean va fi dezvoltat prin redeschiderea ștrandului, crearea unui cinema în aer liber, patinoar pe timpul iernii, pistă de karting, sală de popice etc.

Comandat de Partidul Național Conservator Român – Filiala Timiș,Realizat de SC AL LUGOJPRESS SRL, CMF: 21240059

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.