Păreri Studio20: „Am făcut videochat în Brașov, iar în doar 3 ani mi-am cumpărat un apartament în București”

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Videochatul este o industrie extrem de profitabila, care seadreseaza tinerelor independente ce isi doresc sa-si depaseasca limitele sisa-si asigure un nivel de trai ridicat. Multe dintre acestea viseaza la o viatafara griji, traind ca-n filme si oferindu-si toate rasfaturile: vacante de lux,masini de fite, operatii estetice, haine scumpe etc. Exista insa si tinere caretintesc mai sus de-atat si care aleg meseria de model de videochat pentru a-sicumpara o casa noua in timp record si, pe deasupra, pentru a-si intretinefamilia. Acesta este cazul modelului Anya, 25 de ani, care ne-a impartasitcateva pareri despre Studio20, cel mai mare studio de videochat din tara si din lume.

Buna, Anya! Spune-ne, te rog, cum ai inceput sa lucrezi la Studio20?

„Buna! Povestea mea este mai putin fericita, insa banuiesc ca nu sunt singurul model care s-a confruntat cu o asemenea situatie. Mai exact, am inceput sa fac videochat in Brasov, orasul meu natal, in urma cu 4-5 ani, pe cand eram studenta, iar tatal meu a ramas fara job. Practic, in acel moment, singurul venit al familiei, la care se pune si sora mea mai mica, era pensia pe caz de boala a mamei, care nu acoperea nici macar minimul pe economie. In acel moment, auzind cum doua colege de facultate schimbau cateva pareri despre Studio20 si videochat in general, am devenit interesata de acest domeniu ca o solutie la problemele financiare pe care le aveam acasa. Si nu m-am inselat deloc: intr-adevar videochatul ne-a salvat viata mie si familiei mele!”

Exista multe controverse despre videochat. Tu ce compromisuri ai facut lucrand la Studio20?

„Stiu ca parerile despre Studio20 sunt impartite si ca circula si povesti negative despre aceasta industrie in general. In realitate, insa, din propria experienta, pot sa spun ca nu am fost nevoita sa fac niciun compromis. Cel putin nu la Studio20, unde lucrez de atata vreme. Nu stiu cum e in alta parte, dar pot sa spun cu mana pe inima ca la Studio20 am fost tratata tot timpul cu profesionalism maxim. Motiv pentru care nu am de gand sa schimb studioul la care lucrez cu atata drag!”

Acum lucrezi la Studio20 Bucuresti. Cum te-ai mutat in Capitala?

„Intr-adevar, initial am facut videochat in Brasov, iar in doar 3 ani mi-am cumparat un apartament in Bucuresti. Asta era visul meu dintotdeauna, iar fara Studio20 n-as fi reusit sa mi-l indeplinesc intr-un timp atat de scurt. Astfel, m-am mutat in Capitala si m-am relocat si cu jobul. Am ales sa lucrez in continuare pentru Studio20, insa de data aceasta in cadrul locatiei din Piata Victoriei. Iar parerile despre Studio20 pe care mi le-am facut in Brasov au ramas neschimbate: in orice locatie a acestei francize ai alege sa lucrezi, sunt convinsa ca vei fi tratata cu mult profesionalism.”

Sa-ti cumperi un apartament in Bucuresti din bani proprii, la doar 20 de ani, este intr-adevar o performanta. Cat ai castigat cel mai mult din videochat?

„Am inceput de la aproximativ 1.000 de dolari pe luna, iar treptat, in primul an, ajungeam undeva la 5.000 de dolari lunar. Dupa primul an deja capatasem experienta, asa ca in urmatorii ani am ajuns si pana la 10.000 de dolari intr-o luna. Desigur, am putut sa ating aceasta suma datorita bonusurilor care mi-au fost oferite. In plus, pentru a-mi putea cumpara apartamentul mult visat, am facut credite fara dobanda direct de la angajator. Deci, parerile despre Studio20 pe care mi le-am facut in toti acesti ani nu pot fi decat de multumire si recunostinta.”

Cum iti ajuti familia in prezent?

„Castig suficient de bine in Bucuresti incat sa-mi permit sa duc o viata fara griji in buricul orasului si, in plus, sa-mi ajut familia cu echivalentul unui salariu mediu pe luna. Practic, acopar salariul tatalui meu care, intre timp, din cauza varstei, nu si-a mai gasit un alt loc de munca stabil. Mai mult decat atat, in prezent ii platesc surorii mele taxa de facultate si o ajut cu alte cheltuieli.”

Ai fi de acord ca sora ta sa faca si ea videochat?

„Desigur! Deja i-am impartasit cateva pareri despre Studio20 si am familiarizat-o cu subiectul. Mai departe, insa, este strict alegerea ei.”

Din parerile despre Studio20 pe care ti le-ai facut pana acum, ce ai vrea sa transmiti tinerelor care aspira la o cariera in videochat?

„Studio20 este locul unde chiar poti excela in acest domeniu, facand o adevarata cariera si bucurandu-te de o meserie legala si cu acte in regula pe termen lung, nu doar de o oportunitate trecatoare de a face bani. Aveti incredere in voi si nu ezitati sa cereti sprijinul celor de la Studio20!”

4 comentarii

  1. Parerile conteaza, desi noi spunem ca nu. In videochat este bine ca iti poti pastra identitatea si confidentialitatea daca vrei sa nu stie toata lumea ca lucrezi in acest domeniu, mai ales ca studiourile ofera si aceste lucruri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.