Panouri cu „smiley faces” pe cel mai periculos sector al DN 68A Deva – Lugoj, între localităţile Holdea şi Margina

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Pe drumul naţional care leagă Deva, judeţul Hunedoara, de Lugoj, judeţul Timiş, au fost montate panouri cu mesaje inedite pentru şoferi, pe un sector mai periculos, printre care „Acum începe greul”, „Rezistă” sau „Există speranţă”.

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara transmite, sâmbătă, că pe drumul naţional 68A, care leagă Deva de Lugoj, au fost montate, experimental, mai multe panouri cu mesaje inedite. Panourile se găsesc între localităţile Holdea, judeţul Hunedoara, şi Margina, judeţul Timiş, pe cel mai periculos sector al DN 68A, de 15 kilometri.

Astfel, şoferii pot observa din trei în trei kilometri panouri cu mesaje precum „Acum începe greul”, „Rezistă”, „Există speranţă” şi „Încă un pic”.

Reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă că doresc să-i ajute pe şoferi să parcurgă mai uşor traseul dificil.

„Pe DN68A, între Holdea (jud. Hunedoara) şi Margina (jud. Timiş), au fost montate, experimental, din 3 în 3 kilometri, panouri care sperăm să vă ajute în timpul parcurgerii unui traseu greu. Fiind un sector periculos, vă îndemnăm să evitaţi depăşirile, acestea fiind cel mai des cauza unor accidente grave”, transmite Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, pe Facebook.

 

Despre admin 6541 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.