Orice nevoie ai, solicită un credit rapid de la SmileCredit

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Problemele sau nevoile neprevazute fac parte din viata fiecaruia dintre noi si, atunci cand veniturile noastre lunare nu sunt suficiente pentru a le acoperi, este nevoie de o sursa de ajutor din exterior. SmileCredit este o institutie financiara nebancara, care a luat nastere in urma cu peste 5 ani, tocmai pentru a veni ca un sprijin pentru toate persoanele ce au nevoie de resurse financiare  suplimentare, intr-un timp foarte scurt, fara conditii mult prea stricte. Astfel ca programele de credit rapid reprezinta solutia ideala de rezolvare a situatiilor de acest gen, oferindu-se imediat, in baza a trei conditii minime.

Afla mai multe aici: https://www.smilecredit.ro/credit-rapid/ 

Ce este un credit rapid si in conditii se acorda?

Smilecredit ofera imprumuturi cu valori cuprinse intre 200 si 2000 de lei, pe o perioada de pana la maxim 24 de luni, cu dobanda fixa si comisioane 0. Orice persoana care are nevoie urgent de o anumita suma de bani poate apela la serviciile noastre, fara a fi constransa de conditii exigente.

Astfel ca, in vederea obtinerii lui sunt necesare doar doua chestiuni. Sa aveti varsta legala de minim 18 ani si sa puteti demonstra faptul ca aveti o sursa stabila de venit pentru a putea returna suma imprumutata.

Nu in ultimul rand, un detaliu suplimentar dar foarte important este sa detineti un card bancar valabil pe care sa puteti face tranzactii. In acel cont va va fi virat imprumutul si veti putea achita ratele lunare. Pentru a usura si mai tare procesul birocratic, ar fi de preferat ca acest card sa fie acelasi cu cel pe care incasati lunar salariul sau pensia.

De ce sa optezi pentru un credit rapid?

Beneficiile unui astfel de serviciu rapid sunt nenumarate in raport cu un credit clasic. In primul rand, ai sansa de a obtine banii chiar in decursul zilei in care aplici pentru imprumut, fara a mai fiu nevoie sa astepti anumite termene impuse de institutie. De asemenea si activitatea birocratica s-a redus la minimum, ca documente de baza fiind necesare doar o carte de identitate si un extras de cont. Nu in ultimul rand, tu esti cel care stabileste sumele si termenele limita in raport cu necesitatile si posibilitatile de care dispuneti. Mai exact, alegeti ce suma doriti sa imprumutati, si in cat timp va angajati sa o returnati in totalitate. Noi va punem la dispozitie un simulator cu ajutorul caruia se calculeaza atat suma finala pe care trebuie sa o returnati, cat si valoarea ratelor lunare. In acest fel asiguram transparenta totala si, in plus, puteti vedea ca dobanda ramane fixa si nu vom adauga niciun comision suplimentar.

Cum se returneaza banii primiti?

Daca optati pentru realizarea intregului proces online, la fel veti achita si ratele. Dupa calculul sumelor datorate lunar, veti putea alege data la care va angajati sa achitati si o puteti face cu ajutorul cardului, fara a fi nevoie sa va deplasati fizic la ghiseu.

Pe ce perioade se poate semna contractul?

Creditul se poate intinde pe o perioada de pana la 24 de luni, indiferent de suma pe care decideti sa o solicitati. Ratele se achita lunar, la o data de rambursare stabilita de dumneavoastra. In situatiile speciale, care presupun intarzierea rambursarii intr-o anumita luna, permitem prelungirea termenului stabilit initial, cu precizarea ca se vor aloca penalitati pentru fiecare zi de intarziere, aferente dobanzii fixe. Mai exact, 1,1% din suma totala pentru fiecare zi ce depaseste data scadenta.

Indiferent de nevoile pe care le aveti, se pot rezolva rapid si sigur cu un imprumut rapid de la Smilecredit!

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.