Oameni cu experiență și profesioniști, pe lista Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Lugoj

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Alianța Dreapta Unită propune drept candidați pentru Consiliul Local Lugoj oameni cu experiență profesională și deosebit de implicați.

Aceasta este echipa mea de consilieri: oameni cu experiență profesională, oameni tineri, oameni din toate categoriile sociale, oameni devotați lugojenilor, oameni care din 9 iunie vor să muncească pentru voi, pentru lugojeni. Așa că, pe 9 iunie, trimiteți-ne la muncă! Votați Dreapta Unită, votați poziția 8 și 9 pe buletinul de vot”,

a declarat Erwin Floroni, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru Primăria Lugoj.

Așadar, după cum se poate observa, lista de candidați ai Alianței Dreapta Unită pentru Consiliul Local Lugoj cuprinde oameni care lucrează în diferite domenii, de la medici, ingineri și până la farmaciști sau manageri.

Am absolvit Liceul Brediceanu, secția germană, după care am studiat la Drăgan, facultatea de Științe Economice. Am Master în Management Financiar. Sunt director economic din 2007 la Cargo Com Parc SRL. Sunt măritată și am o fetiță. Fac parte din consiliul bisericesc la Parohia Romano-Catolică Lugoj, unde particip la acțiunile de voluntariat. Propunerile mele sunt: crearea de locuri de parcare lângă cimitirul romano-catolic și parcul George Enescu; crearea de locuri de joacă pentru copii cu dizabilități și înălțarea trecerilor de pietoni pentru a facilita traversarea străzii a cărucioarelor”,

a explicat Nina Crîșciu, director economic.

Sunt de profesie profesor, absolventă a Facultății de Filologie-Istorie a Universității de Vest Timisoara. Am predat limba franceză 36 de ani, parcurgând toate treptele carierei didactice (profesor gradul I, Liceul Coriolan Brediceanu). Din 2017 m-am implicat în politică, fiind membru USR Filiala Lugoj, încă de la înființare. Prin prisma profesiunii, care mi-a oferit prilejul unui contact permanent cu societatea civilă, cu tinerii și, implicit, cu nevoile lor, știu că un învățământ performant este în măsură să sprijine administrația să pună în practică politici sociale eficiente. Candidatura mea pentru Consiliul Local Lugoj este tocmai despre ajutorul pe care îl pot oferi echipei ADU în proiecte care vizează educația, problemele de interes social, viață culturală/tradiții lugojene, multiculturalitate, la construirea unei strategii de comunicare eficiente și constantă cu cetățenii, ca Lugojul să redevină orașul pe care ni-l dorim”,

a precizat și Delia Catrinel Barboni, pensionară.

De asemenea, Dan Cliciovan, medic specialist secția ATI, își dorește să se implice activ în dezvoltarea sistemului de sănătate și a sportului lugojean.

Totodată, Daniela Țepeș, expert contabil și consilier local USR Lugoj, vrea transparentizarea cheltuirii banilor publici și stabilirea unui buget anual pentru problemele prioritare din cartierele din Lugoj.

Marius Savu, director companie de retail și consilier local USR Lugoj, și-a propus să dezvolte politici publice care să îi determine pe tinerii lugojeni să nu mai părăsească orașul.

Iar Ernestin Vari, manager în domeniul transporturilor, vrea să contribuie la dezvoltarea unei societăți în cadrul primăriei care să se ocupe de infrastructura rutieră a orașului.


Comandat de Partidul Mișcarea Populară – Filiala Județeană Timiş (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”). Realizat de SC AL LUGOJPRESS SRL. CMF: 21240022.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.