O vacă moartă de cinci zile, pe un teren între două case, într-un cartier lugojean

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Locuitorii de pe strada Traian Vuia, din Lugoj, sunt revoltați în urma unui incident petrecut pe un teren situat între două case, unde o femeie crește o cireadă de vaci în aer liber.

Unul dintre animale a decedat, iar de trei zile zace în același loc. Locuitorii se plâng că vacile par abandonate, deoarece proprietara lor este o bătrână care abia se mai poate deplasa și care vine rar să le îngrijească.

Această situație creează un disconfort imens, generând mirosuri neplăcute, insecte și multă mizerie. Mai mult decât atât, animalele suferă de foame în fiecare zi.

„Vaca a murit sâmbătă, dar nimeni nu a intervenit pentru a o îndepărta de la locul incidentului. Proprietara a venit, dar abia mai merge. A sunat soțul meu la Poliția locală, pentru că vroia să îngroape vaca pe terenul de lângă casa noastră. În trecut s-a mai întâmplat la fel, o altă vacă a fost îngropată în aceeași zonă”, afirmă Andreea Corneanu.

Deși polițiștii locali au fost notificați în urma apelului soțului femeii, până în prezent nu a fost luată nicio măsură în acest caz. (D. T.)

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.