O tură cu bicicleta, o zi de pedalat pe malul Lacului Surduc

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

Iubitorii sportului și naturii sunt invitați să participe la cea de-a doua ediție a evenimentului „Bicicleta în natură”, organizat de Today Romania. O zi de pedalat off-road pe malul lacului Surduc, în comuna Fârdea, va avea loc pe data de 3 iunie.

Evenimentul „Bicicleta în natură” este o oportunitate minunată pentru toți pasionații de ciclism să exploreze frumusețea naturii și să se bucure de o aventură off-road. Traseele sunt deja marcate, asigurând o experiență sigură și plăcută pentru toți participanții.

Cu un număr limitat de locuri disponibile, doar 50 de norocoși vor avea ocazia să participe la acest eveniment captivant. Înscrierile sunt deschise și pot fi făcute pe site-ul Today Romania la adresa: https://www.todayromania.ro/bicicletainnatura2/.

Participanții vor beneficia de un kit de participare oferit de organizatori, care va include informații utile despre trasee și sfaturi practice pentru pedalarea în natură. Evenimentul „Bicicleta în natură” este organizat în parteneriat cu Fundația Comunitară Timișoara și Decathlon România.

 Denisa GREGA

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.