O țară oferă 500.000 de bilete de avion GRATIS pentru a-și relansa turismul. Care e procedura

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

500.000 de bilete de avion GRATIS pentru a-și relansa turismul, asta e planul unei țări unde acest sector a fost grav afectat de cei doi ani de pandemie. Din 2022 lucrurile par să-și mai fi revenit, dar abia anul acesta se anunță o creștere cu adevărat importantă.

Pentru a împinge lucrurile cât mai rapid spre normal, Hong Kong oferă de la 1 martie o jumătate de milion de bilete de avion gratis către micuța dar dezvoltata țară asiatică.

Astfel, guvernatorul John Lee a anunțat un program sponsorizat de Biroul de Promovare Turistică numit “Hello Hong Kong”, prin intermediul căruia vor fi distribuite, prin tragere la sorți, 500.000 de bilete de avion gratis.

Zborurile vor fi operate de de companiile aeriene locale Cathay Pacific, HK Express si Hong Kong Airlines. Dintre ele, singura care zboară în Europa este Cathay Pacific, care va intra în program cu zboruri din Frankfurt, Zurich și Londra.

Încercarea de revigorare a turismului, care a pierdut în jur de 50 de milioane de vizitatori pe an, se face în primul rând cu țările asiatice, în special China, de unde veneau cei mai mulți turiști în anii precedenți.

Hong Kong este cunoscut în întreaga lume ca un hub financiar plin de farmec, și un oraș de alegere pentru cumpărături de lux. Dar acest oraș-stat este înclinat în cultură și istorie.Hong Kong are o energie care este greu de descris.

Milioane de oameni sunt înghesuiți într-un spațiu foarte mic care pare să funcționeze fără probleme. În jurul fiecărui colț este ceva nou și unic, fie că este vorba de un templu străvechi, de un magazin care vând cel mai recent dispozitiv electronic sau de un om care și-a luat pasărea într-o cușcă pentru o plimbare.

Ca regiune administrativă specială din China, Hong Kong prezintă un studiu interesant despre influențele culturii chineze vechi, precum și despre propriile sale atitudini și istorii, independente de cea a Chinei continentale.

O vizită în Hong Kong poate include viziuni panoramice asupra pământului, mării și arhitecturii, plaje minunate, drumeții mari și sate tradiționale de pescuit cu ritm mai lent de viață. Hong Kong este unul dintre cele mai impresionante orașe din lume.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.