O tânără care a renunțat la facultate fără să le spună părinților câștigă 10.000 de dolari pe zi

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O studentă din Australia și-a asumat un risc uriaș atunci când a abandonat facultatea fără să le spună părinților și a început o afacere din apartamentul ei în timpul pandemiei. S-a dovedit că instinctul ei a fost bun, iar acum are vânzări și de 10.000 de dolari pe zi.

Chloe Zhu, din Sydney, Australia, avea 19 ani când și-a dat seama că nu se regăsește deloc în studiile pe care le urma. „Mă simțeam pierdută și nu îmi puteam imagina deloc viitorul. „

După ce mi-am schimbat facultatea de două ori încă simțeam că nu sunt în locul potrivit, așa că am renunțat. Nu le-am spus părinților că m-am lăsat de facultate timp de vreo opt luni”, a spus Chloe.

Ea a visat întotdeauna să lanseze un brand de frumusețe și a profitat de restricțiile din timpul pandemiei. Ideea genului de afacere i-a venit în momentul în care a avut nevoie de o manichiură, dar saloanele din Australia erau închise. „Am descoperit atunci unghiile false, aplicate.

Dar, deși ideea era genială, produsele nu au funcționat deloc la mine”, a spus ea, explicând că cele mai multe produse erau prea mari pentru degetele ei. A început să cerceteze insistent piața, ce produse erau disponibile și ce purtau vedetele și astfel a venit cu propria ei marcă de unghii false, Glowie.

În următoarele luni, a creat în secret brandul folosindu-se de cei 25.000 de dolari pe care îi avea într-un cont de economii. Și-a promovat produsul pe Tik-Tok înainte de lansare, iar un clip a devenit viral, astfel că a făcut vânzări încă din prima zi.

Are acum 21 de ani, iar marca ei este un succes incredibil, realizând vânzări și de 10.000 de dolari pe zi. Însă călătoria lui Chloe până aici nu a fost simplă:

„M-am simțit foarte singură, nu putema să mă văd cu nimeni pentru că eram ocupată cu afacerea. M-am luptat și cu epuizarea. Dar viața mea arată complet diferit acum și sunt încă șocată de modul în care îți poți schimba calea într-un timp atât de scurt.”

Părinții ei au avut rezerve când au aflat că renunțase la facultate. Chiar au încercat să o convingă să-și abandoneze planul și să se întoarcă la școală. Chloe a mai povestit că ea nu avea de gând să le spună nici după cele 8 luni că abandonase studiile, însă a fost dată de gol de fratele ei.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.