O parte din lucrările la Margina-Holdea au fost finalizate

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O bună parte din lucrările de pe drumul ce leagă nodurile de autostradă Margina și Holdea s-au finalizat. Drumarii au anunțat însă că fluxul de trafic este unul mare, astfel că vor fi în continuare cozi.

Potrivit DRDP Timișoara, au fost impuse restricții de circulație între Margina și Holdea până în 10 iulie, astfel că mașinile mai grele de 7,5 tone nu au voie să traverseze porțiunea, cu excepția transporturilor de persoane și animale vii.

Reparațiile s-au încheiat pe primii 4 kilometri, iar muncitorii au trecut la trasarea marcajelor rutiere. Drumarii se mută în Margina, acolo unde vor turna asfalt în zona trecerii la nivel cu calea ferată.

„Lucrările de reparații pe suprafețe întinse cu mixtura asfaltică executate de Secția Producție a DRDP Timișoara între Holdea și Coșevița, pe DN 68A, au fost realizate pe circa 4 km și a început executarea marcajelor rutiere. Utilajele SPLD s-au mutat miercuri în comuna Margina (TM), pentru a executa lucrări cu mixtură asfaltică în zona trecerii la nivel cu calea ferată. Între Coșava și Coșevița, antreprenorul Axela Construcții lucrează la refa-cerea structurii rutiere și a început așternerea de anrobat bituminos, primul strat de asfalt, peste zonele cu piatră spartă. Reamintim să folosiți căile rutiere alternative pentru a ocoli șantierul în lucru, valorile de trafic ale autoturismelor fiind, în continuare, mari. De asemenea, reamintim că drumul este în lucru și sunt impuse restricții de viteză, la 30 km/h”,

a anunțat DRDP Timișoara.

 

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.