O nouă firmă de exerciţiu la Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu”

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

De Sfântul Nicolae, Liceul Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj a primit în dar o nouă firmă de exercițiu:  F.E. „PERLA LUGOJANĂ” S.R.L, inaugurată în 6 decembrie 2016, prin efortul susținut al elevilor clasei a XI-a A, specializarea: Tehnician în Activități Economice, sub administrarea echipei manageriale: Buciuta Andreea, Dragomir Alexandru, Mitru Sebastian, coordonați de prof. Bologa Steluța.

Instruirea în firma de exercițiu oferă elevului competențe în ceea ce înseamnă comportamentul profesional, respectiv: “Să știe ce să facă și să știe cum să facă.”

“Firma de exercițiu” reprezintă un model al unei întreprinderi reale, fiind o metodă de abordare practică a integrării conținuturilor, metodă concepută pentru formarea aptitudinilor personale și comportamentelor aplicabile în toate domeniile economice, pornind de la funcțiile de bază și până la cele de conducere din întreprindere.

Firmele de exercițiu ale Liceului Tehnologic „Aurel Vlaicu” Lugoj  sunt o tradiție în școală și un moment de mare sărbătoare pentru rezultatele obținute elevii cu specializarea: tehnician în activități economice.

Felicitări elevilor! Felicitări profesorilor! La mulți ani elevilor și viitorilor elevi! La mulți ani profesorilor!

AL PRESS

 

Despre admin 6587 de articole
Nicolae Silade, poet și jurnalist

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.