O nouă campanie de castrare gratuită a câinilor şi pisicilor, cu şi fără stăpân

Urmărește-ne pe Telegram și Google News

Asociația Free Amely 2007 lansează o nouă campanie de castrare gratuită a câinilor şi pisicilor, cu şi fără stăpân, din Lugoj, campanie sponsorizată de Asociația Free Amely Danmark.

„De această dată, operațiile de castrare nu vor avea loc la Adăpostul nostru de câini, ci la Cabinetul Veterinar Animal Farm, de pe strada Eftimie Murgu, în spatele Poştei, şi se va desfăşura până la epuizarea sumei destinate acestei acțiuni.

Vă rugăm să vă grăbiți, pentru a putea profita de această ocazie extraordinară, în care puteți duce la castrat chiar mai mulți câini şi pisici de acasă sau de pe stradă, de lângă locuința dumneavoastră. Nu trebuie să plătiți nimic, doar să aveți o copie după actul dumneavoastră de identitate. Campania este sponsorizată de Asociația Free Amely Danmark, căreia îi mulțumim foarte mult”, a ținut să precizeze Elena Balaj, președinta Asociației Free Amely 2007.

Programul de lucru al cabinetului este: 09,30- 18,00, Luni-Vineri şi 09,30-13,00, Sâmbătă. Pentru programări, puteți suna la numerele de telefon 0256.352.652 sau 0722.788.083.

AL PRESS

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.