O mamă a fost agresată de primar

Urmărește-ne pe WhatsApp | Telegram | Google News

O filmare cu scandalul dintre primarul din Bârna, Dumitru Pecora, și mama unui copil, a fost postată pe rețelele de socializare, scrie Ziare.com. Tânăra care a realizat filmarea spune că s-a dus cu telefonul deschis să vorbească cu primarul, pentru că a mai avut incidente de acest gen și în alte situații.

„Nu am avut apă în grădinița copilului din satul Pogănești, care aparține de comuna Bârna. În sat nu există apă curentă deloc. Ei s-au lăudat pe la televizor, au făcut reportaje despre cum noi avem acolo un foraj de apă minerală. De trei ani și rețeaua de apă minerală s-a stricat, pompa de foraj nu mai merge. Cert este că nu avem apă de niciun fel în sat. Cine are fântână, are apă. Cine nu are fântână, nu are apă. La grădiniță a fost făcut un foraj, dar și pompa aceea s-a stricat de mai multe ori. Până acum am tot sesizat problemele, de fiecare dată cu scandal, pentru că altfel nu se rezolvă. Acum, când am sesizat problema, ni s-a răspuns că poate se va rezolva până la Paști”, spune Patricia Severa.

Femeia susține că a fost nemulțumită de răspunsul primit și i-a cerut primarului să vină la grădiniță să explice părinților de ce nu este apă. Primarul s-a dus la grădiniță, dar nu să îi aștepte pe părinți, ci să o certe pe educatoare.

„M-am dus la primărie și, noroc că am avut inspirația să pornesc telefonul, pentru că el oricum vorbește așa cu toată lumea și nu este prima dată. Eu mai am o înregistrare cu el de acum vreo 2 ani, când tot așa, îmi spune du-te în aia mea”, afirmă Patricia Severa.

„Ce ați fi vrut, să o iau în brațe, să o pup?”

Primarul Dumitru Pecora, aflat la cel de-al cincilea mandat, spune că tot scandalul este unul politic, pentru că femeia ar fi pe listele unui partid. Despre situația de la grădiniță, susține că a fost temporară, dar s-a rezolvat deja.

„Vinerea trecută s-a ars pompa de la foraj, m-a sunat directorul de la școală. Eu am sunat la firma care face mentenanța. Nu mai putea să o repare, că în luna octombrie au mai reparat-o și au spus că nu mai prezintă garanție. Am solicitat să comande alta nouă. Nu puteau să comande decât luni. Pompa trebuia adusă din Polonia și au promis băieții că o aduc în trei zile. Nu au adus-o în trei zile, dar în patru au adus-o. Joi dimineață au adus pompa și au venit și au montat-o. Dar și în timpul când a fost pompa defectă, femeia de serviciu a adus apă pentru spălat pe mâini, la copii, la găleată, iar pentru băut fiecare copil și-a adus de acasă”, susține Pecora.

Despre comportamentul său față de femeie și despre faptul că ar fi lovit-o, primarul are propria părere.

„Dar dumneavoastră știți ce s-a întâmplat acolo? Pe filmare este doar ceea ce i-a convenit. A venit dimineață la primărie, în spate. Eu, de dimineață, de regulă, discut cu tot personalul despre problemele din ziua anterioară și ce facem în ziua respectivă. Era tot personalul acolo și a făcut un circ… Păi, vă dați seama, ce ați fi vrut, să o iau în brațe, să o pup, ce să fac, din moment ce a vorbit așa cu noi? Foarte vulgar”, declară primarul comunei Bârna.

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.